Автор
Ева Григорова

Амбър Хърд не знае как ще плати на Джони Деп, но замина на почивка в Испания

След шумния съдебен процес, продължил почти три години, средствата на Амбър Хърд започнаха рязко да намаляват: тя няма нито пари, нито работа, нито нерви.

Известно време актрисата беше снимана от папараци по улиците на различни градове в Съединените щати, а след това напълно изчезна от радара им. Оказа се, че звездата е решила да разпусне от тревожната ситуация и отиде да на дълга почивка в Испания.

View post on Instagram
 

След като Хърд изчезна за няколко месеца, звездата от „Аквамен“ и едногодишната ѝ дъщеря Уна Пейдж, която се роди през 2021 г. от сурогатна майка, бяха забелязани в Палма де Майорка. 36-годишната блондинка се забавляваше с приятелката си Бианка Бути на обикновен градски плаж. Да тя, не на луксозна почивка, но си прекарва доста добра, предвид сложното положение, в което се намира.


Според Daily Mail Хърд прекарвала цялото си свободно време в разходки с дъщеря си и се наслаждавала на европейския град. Но изражението на лицето ѝ (малко тъжно и притеснено) ясно показвало, че тя не е свикнала да разпуска с бебе, но без бавачка. Сега обаче бавачката може да се окаже твърде сериозен разход за актрисата. Съдебният процес с бившия ѝ съпруг Джони Деп, който разкри пред света шокиращите подробности от семейния им живот, се произнесе срещу нея. Съдебните заседатели признаха актрисата за виновна в клевета и наредиха да плати на бившия си съпруг 15 милиона долара: 10 от тях бяха обезщетение, а други пет - глоба.


Първоначално Джони беше готов да опрости на бившата си съпруга тези 15 милиона, но при условие, че тя откаже от по-нататъшни съдебни искове. Тази опция обаче не допадна на актрисата. За да плати поне нещо на Джони, тя продаде имението си в Юта и започна да пазарува не в маркови бутици, а в обикновени магазини.


В момента Амбър няма сигурен доход, а поради статута на осъдена, марките отказаха да си сътрудничат с нея, в допълнение към това договорите ѝ за филми също бяха прекратени. Звездата вече не е канена в нови филмови проекти, а ролята ѝ в последния филм беше сведена до минимум.



Но Амбър Хърд определено не е готова да се откаже. Сега тя набира сила край морето, а след това отново ще се втурне в съдебна битка. Тя вече е завела ново дело срещу Джони Деп и е готова да се бори отново.