Автор
Теодор Муховски

Амбър Хърд с ново признание: Джони Деп просто не се възбуждал, затова я насилвал

Джони Деп страдал от еректилна дисфункция, което е предизвикало предполагаемото сексуално насилие над бившата му съпруга Амбър Хърд, твърдят адвокатите на актрисата в незапечатани съдебни документи.

"Въпреки че г-н Деп предпочита да не разкрива здравословното си състояние, тази диагноза е изцяло свързана със сексуалното насилие, включително и с гнева на г-н Деп и използването на бутилка за изнасилването на Амбър Хърд“, се казва в документ от 28 март.

Предполагаемото медицинско състояние на Деп е това, което е допринесло за насилственото му поведение спрямо бившата му съпруга, твърдят адвокатите на Хърд.

Правният екип на актрисата от Аквамен твърди, че медицинското състояние на Деп го прави "ядосан или възбуден", което провокира гняв и агресия.



Хърд твърди, че докато нейният възлюбен е приемал лекарства за еректилна дисфункция, ефектът от тях го е ядосвал още повече, а един път си е изкарал всичката ярост и гняв върху нея. "Нарекох го гневен секс, който Джони не можеше да изпълни напълно", твърди тя. "Той ме хвърляше на леглото, правеше това няколко пъти и ме налагаше гневно и яростно".

Актрисата споделя, че Деп прекарвал много време с приятелите си пиейки алкохол, включително с баща ѝ Дейвид Хърд и рокаджията Мерилин Менсън и се прибирал у дома "още по-сексуално и вербално разярен".

Хърд се е издържала сама финансово през цялото време, докато са били с Деп, въпреки настояването на Деп, че ще се грижи за нея. "Джони искаше да ме притежава изцяло, щеше да се бори с мен на всяко едно поприще", каза тя. „Начинът, по който говореше за работещите актриси, беше отвратителен. Да бъдеш актриса беше грях за него, беше еквивалент на това да бъдеш к...ва."

Да припомним, че Хърд и Деп се отправиха към съда през април за шестседмичен процес във Вирджиния, заради обвинения в злоупотреби по време на връзката на двойката. Двамата се ожениха през 2015 г., но се разделиха малко повече от година по-късно, преди официално да се разведат през 2017 г.

Хърд твърди, че Деп я е малтретирал още от 2013 г., като освен това я е насилвал сексуално, предава "Дейли Мейл". Амбър се изправи през пред съда през май, за да свидетелства, че бившият й съпруг я е изнасилил с бутилка и е заплашил да „издълбае“ лицето ѝ с нея през 2015 г., според Page Six. "Не знаех дали бутилката, която имаше в мен, е счупена", каза тя, дишайки тежко и сдържайки сълзите си. — "Не го усещах. Не усещах нищо."

Съдебните документи показват, че предполагаемото нападение се е случило по същото време, когато Деп си е порязал пръста, твърдейки, че Хърд е хвърлила бутилка водка по него, докато е бил в Австралия. Документи разкриват още, че сестрата на Хърд е казала на шефа си, че актрисата от „Аквамен“ наистина е нарязала пръста на Деп, когато е хвърлила бутилка водка по него.

Показанията бяха дадени от Дженифър Хауъл, бивш приятел и шеф на сестрата на Хърд, Уитни Хенрикес, говорейки за инцидента с пръста. Тя си спомня, когато сестрата на Амбър изкрещя в офиса "тя му отряза проклетия пръст", докато Деп снимаше петия филм „Карибски пирати“.



Въпреки обвиненията от страна на актрисата от „Аквамен“, Деп отрече обвиненията в сексуално насилие от бившата си съпруга по време на процеса за клевета, който приключи през юни от съдия, застанал на страната на Деп. Хърд беше осъдена да плати на бившия си съпруг 10,35 милиона долара през юни, когато съдебни заседатели постановиха, че е клеветила Деп във вестникарско съдържание, публикувано през 2018 г.

Бившата съпруга на Джони можеше да поиска половината от 33-те милиона долара на Деп, които спечели, докато снимаше франчайза на Карибските пирати - тъй като двамата все още бяха женени. Въпреки това, документите, получени от Daily Beast, показват, че Хърд е пренебрегнала указанията на своя правен екип да не съди Деп за максималната сума.



Амбър ще получи 2 милиона долара от Деп в насрещно дело, оставяйки ѝ малко над 8 милиона долара за плащане. Актрисата беше осъдена да плати на Деп общо 8,3 милиона долара, след като бе призната за виновна за клевета, но казва, че няма достатъчно пари, за да го направи.

Актрисата от „Аквамен“ подаде жалба за отмяна на решението на съдията на 21 юли.

Четете още: Джони Деп продължава с победите: Продаде картините си за милиони