Амбър Хърд с ново признание: Джони Деп просто не се възбуждал, затова я насилвал

02 август 2022 | 17:15
21722
6
Снимки: getty images
6

Джони Деп страдал от еректилна дисфункция, което е предизвикало предполагаемото сексуално насилие над бившата му съпруга Амбър Хърд, твърдят адвокатите на актрисата в незапечатани съдебни документи.

"Въпреки че г-н Деп предпочита да не разкрива здравословното си състояние, тази диагноза е изцяло свързана със сексуалното насилие, включително и с гнева на г-н Деп и използването на бутилка за изнасилването на Амбър Хърд“, се казва в документ от 28 март.

Предполагаемото медицинско състояние на Деп е това, което е допринесло за насилственото му поведение спрямо бившата му съпруга, твърдят адвокатите на Хърд.

Правният екип на актрисата от Аквамен твърди, че медицинското състояние на Деп го прави "ядосан или възбуден", което провокира гняв и агресия.

Амбър Хърд

Хърд твърди, че докато нейният възлюбен е приемал лекарства за еректилна дисфункция, ефектът от тях го е ядосвал още повече, а един път си е изкарал всичката ярост и гняв върху нея. "Нарекох го гневен секс, който Джони не можеше да изпълни напълно", твърди тя. "Той ме хвърляше на леглото, правеше това няколко пъти и ме налагаше гневно и яростно".

Актрисата споделя, че Деп прекарвал много време с приятелите си пиейки алкохол, включително с баща ѝ Дейвид Хърд и рокаджията Мерилин Менсън и се прибирал у дома "още по-сексуално и вербално разярен".

Хърд се е издържала сама финансово през цялото време, докато са били с Деп, въпреки настояването на Деп, че ще се грижи за нея. "Джони искаше да ме притежава изцяло, щеше да се бори с мен на всяко едно поприще", каза тя. „Начинът, по който говореше за работещите актриси, беше отвратителен. Да бъдеш актриса беше грях за него, беше еквивалент на това да бъдеш к...ва."

Да припомним, че Хърд и Деп се отправиха към съда през април за шестседмичен процес във Вирджиния, заради обвинения в злоупотреби по време на връзката на двойката. Двамата се ожениха през 2015 г., но се разделиха малко повече от година по-късно, преди официално да се разведат през 2017 г.Хърд твърди, че Деп я е малтретирал още от 2013 г., като освен това я е насилвал сексуално, предава "Дейли Мейл". Амбър се изправи през пред съда през май, за да свидетелства, че бившият й съпруг я е изнасилил с бутилка и е заплашил да „издълбае“ лицето ѝ с нея през 2015 г., според Page Six. "Не знаех дали бутилката, която имаше в мен, е счупена", каза тя, дишайки тежко и сдържайки сълзите си. — "Не го усещах. Не усещах нищо."

Съдебните документи показват, че предполагаемото нападение се е случило по същото време, когато Деп си е порязал пръста, твърдейки, че Хърд е хвърлила бутилка водка по него, докато е бил в Австралия. Документи разкриват още, че сестрата на Хърд е казала на шефа си, че актрисата от „Аквамен“ наистина е нарязала пръста на Деп, когато е хвърлила бутилка водка по него. 

Показанията бяха дадени от Дженифър Хауъл, бивш приятел и шеф на сестрата на Хърд, Уитни Хенрикес, говорейки за инцидента с пръста. Тя си спомня, когато сестрата на Амбър изкрещя в офиса "тя му отряза проклетия пръст", докато Деп снимаше петия филм „Карибски пирати“.

Джони Деп

Въпреки обвиненията от страна на актрисата от „Аквамен“, Деп отрече обвиненията в сексуално насилие от бившата си съпруга по време на процеса за клевета, който приключи през юни от съдия, застанал на страната на Деп. Хърд беше осъдена да плати на бившия си съпруг 10,35 милиона долара през юни, когато съдебни заседатели постановиха, че е клеветила Деп във вестникарско съдържание, публикувано през 2018 г.

Бившата съпруга на Джони можеше да поиска половината от 33-те милиона долара на Деп, които спечели, докато снимаше франчайза на Карибските пирати - тъй като двамата все още бяха женени. Въпреки това, документите, получени от Daily Beast, показват, че Хърд е пренебрегнала указанията на своя правен екип да не съди Деп за максималната сума.

Джони Деп

Амбър ще получи 2 милиона долара от Деп в насрещно дело, оставяйки ѝ малко над 8 милиона долара за плащане. Актрисата беше осъдена да плати на Деп общо 8,3 милиона долара, след като бе призната за виновна за клевета, но казва, че няма достатъчно пари, за да го направи.

Актрисата от „Аквамен“ подаде жалба за отмяна на решението на съдията на 21 юли.


Четете ощеДжони Деп продължава с победите: Продаде картините си за милиони

Още по темата

Коментари

6
  03 август 2022 | 12:22 отговор
 

Ми как да се възбуди като все е надрусан

 
5
  03 август 2022 | 12:20 отговор
 

Идете Живейте с ненормалния Джони и тогава ще говорим

 
 
03 август 2022 | 12:24

някой да я е карал насила да ходи при него?

4 тая
  03 август 2022 | 11:37 отговор
 

тая поодъртя ама бих я минал

 
3
  03 август 2022 | 07:22 отговор
 

 
 
Бивш от МВР
03 август 2022 | 07:31

Па я що да направим че съм бъл у Системата на МВР почти ама приблизително 8 години, а са ме гласят за при бай ставри у бобовдолскио зандан па мое и у централнио у най големо село софия.

 
Бивш от МВР
03 август 2022 | 07:34

Не спиш ли, че надушвам те по гадната миризма, че онази "яворкате" едно време по тела ми казваше абе викаше ми, че била много гадна и много злобна оная Красивата Надежда Нейнски ама не за нея, а за другата наша надка дойчева, че она наша надка дойчева е грозна и с гаден сурат.

 
Бивш от МВР
03 август 2022 | 07:35

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. СНИМКА. СНИМКА.

 
Бивш от МВР
03 август 2022 | 07:36

ЧЕ НАША НАДКА ДОЙЧЕВА МОЖЕ ДА Е ПО ГРОЗНА И ОТ МЕН САМИЯ. ЧЕ КАКТО ИМА МЪЖЕ, КОИТО СА ПО КРАСИВИ ОТ ЖЕНИ.

 
Бивш от МВР
03 август 2022 | 07:38

ЧЕ НАША НАДКА ДОЙЧЕВА НЕ САКАМ ДА СИ Я ПРЕДСТАВЯМ ЧЕ КАК ЛИ ИЗГЛЕЖДА У ФЕЙС АМА КОГАТО Е БЕЗ ГРАМ ГРИМ КАЛУГИН КЕ МОЕ ДА Е ПО ГРОЗНА И ОТ СМЪРТТА.

 
Бивш от МВР
03 август 2022 | 07:43

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. СНИМКА. СНИМКА. Па я що да направим че наша надка дойчева е грозна и с гаден сурат.

 
03 август 2022 | 08:09

!!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!!

2 681
  02 август 2022 | 20:46 отговор
 

Ха ха само това ли измисли блондито ? Тъповатичка е .

 
1 ставри
  02 август 2022 | 20:01 отговор
 

Не ви ли е поне малко срам да публикувате толкова дълга и количествена идиотщина?

 
 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
03 август 2022 | 07:40

Че нали бай ставри. Раторичен въпрос.

Добави Коментар

Най-четени