Ана Пападопулу разучава реплики по бански от палатката

18 август 2022 | 15:14
4811
2
Снимки: Instagram
2

Ана Пападопулу показа завиден силует по бански от палатка край морския бряг. 

Актрисата трескаво се готви за предстоящия спектакъл с нейно участие, съчетавайки по особено атрактивен начин полезното с приятното. В него тя ще си партнира с Вальо Ганев и Стефан Къшев.

След като тримата честитиха рождения ден на Стефан и пийнаха „по едно“ за негово здраве, великолепната тройка се върна към книжата със сценария в разучаване на репликите.

Неотменно заобиколени от верните им домашни любимци – пуделът Сара на Ани, и Фриедума на Вальо Ганев, тримата актьори не се отделят от листата нито под чадъра на плажа, нито от палатката на поляната.Трескавият творчески труд, в чийто води всеотдайно са се потопили актьорите, Пападопулу описа с думите:

„Да работим! Мързелът е страшен,
мръсен блуд с живота и с умът,
мързелът е враг, другар всегдашен
на теглата, брат е на срамът“.Четете още: Неканен гост нахлу в дома на Сашо Кадиев (Видео)

 


Още по темата

Коментари

2 ИВАН
  19 август 2022 | 09:33 отговор
 

КВИ СА ТИЯ ДЪРТАЦИ ОКОЛО НЕЯ?

 
1 Бивш от МВР
  18 август 2022 | 20:32 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

 

Добави Коментар

Най-четени