Андреа пише сериозна книга! Една родова история, която може и да ни изненада

С новината, че ще пише книга Андреа изненада феновете си още преди няколко месеца. Те от своя страна пък останаха с впечатлението, че фаворитката им е решила да им поднесе историята за своя път към музикалната фолксцена и любопитни подробности от връзката си с боксьора Кубрат Пулев. Е, не познаха. Наскоро стана ясно, че певицата възнамерява да сподели историята на своето родословно дърво, с което тя много се гордее.

View post on Instagram
 


Така сред серията от секси и предизвикателни снимки и видеа, които фолкдивата почти ежедневно пълни профила си в Инстаграм, се появи една доста по-различна. Тя е черно-бяла, а на нея позира прадядо ѝ, който е пеел и най-вероятно от него идва влечението към музиката в семейството ѝ.

„Според мен, човек никога не трябва да забравя за прадедите си! Трябва да ги помни! Това е животът ни и ние сме част от ДНК, което тече в същността ни. Затова и искам да Ви споделям целият си живот тук“, разкрива изпълнителката.

View post on Instagram
 

Андреа посочва, че прадядо ѝ е бил част от интелигенцията – членувал в БЗНС и често ходел в театър „Ренесанс“, където се запознава с бъдещата си съпруга. „Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек с голям характер (все пак е бил зодия Овен)“, добавя тя.

Гласовитата блондинка обещава на последователите си в Инстаграм да разкрива „малко по малко“ своя живот. Тя не уточнява дали ще пише и биографична книга, но едно е ясно – смята да събере всички спомени за прародители на хартия. Ето защо тя ги моли за мнения как най-добре да го направи.

View post on Instagram
 

„Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят откъде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали“, завършва Андреа.

За първи път от доста време насам, фолкпевицата получи похвали за това, което прави – нещо, доста различно от другите ѝ публикации в социалните мрежи.

„Приятно изненадана съм!“, коментира нейна приятелка под ретро кадрите.

View post on Instagram
 

Четете още: Това Азис ли е? С кого си взе 'сбогом' изпълнителят