Андреа пише сериозна книга! Една родова история, която може и да ни изненада

24 април 2021 | 11:43
1318
3
Снимки: Instagram
3

С новината, че ще пише книга Андреа изненада феновете си още преди няколко месеца. Те от своя страна пък останаха с впечатлението, че фаворитката им е решила да им поднесе историята за своя път към музикалната фолксцена и любопитни подробности от връзката си с боксьора Кубрат Пулев. Е, не познаха. Наскоро стана ясно, че певицата възнамерява да сподели историята на своето родословно дърво, с което тя много се гордее. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)


Така сред серията от секси и предизвикателни снимки и видеа, които фолкдивата почти ежедневно пълни профила си в Инстаграм, се появи една доста по-различна. Тя е черно-бяла, а на нея позира прадядо ѝ, който е пеел и най-вероятно от него идва влечението към музиката в семейството ѝ.

„Според мен, човек никога не трябва да забравя за прадедите си! Трябва да ги помни! Това е животът ни и ние сме част от ДНК, което тече в същността ни. Затова и искам да Ви споделям целият си живот тук“, разкрива изпълнителката.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Андреа посочва, че прадядо ѝ е бил част от интелигенцията – членувал в БЗНС и често ходел в театър „Ренесанс“, където се запознава с бъдещата си съпруга. „Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек с голям характер (все пак е бил зодия Овен)“, добавя тя.

Гласовитата блондинка обещава на последователите си в Инстаграм да разкрива „малко по малко“ своя живот. Тя не уточнява дали ще пише и биографична книга, но едно е ясно – смята да събере всички спомени за прародители на хартия. Ето защо тя ги моли за мнения как най-добре да го направи.

„Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят откъде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали“, завършва Андреа. 

За първи път от доста време насам, фолкпевицата получи похвали за това, което прави – нещо, доста различно от другите ѝ публикации в социалните мрежи.„Приятно изненадана съм!“, коментира нейна приятелка под ретро кадрите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Четете още: Това Азис ли е? С кого си взе 'сбогом' изпълнителят

Още по темата

Коментари

3 Чукотка
  25 април 2021 | 11:17 отговор
 

Чукча писател, не читател....

 
2 Не думай!!!
  24 април 2021 | 19:20 отговор
 

Андреа и сериозна книга?!!! Че то затова се иска моне мъъъъничко мозък!

 
1
  24 април 2021 | 13:54 отговор
 

Имат ли мангасарките, родени на пътя, "родословно дърво"?

 

Добави Коментар

Най-четени