Анджелина Джоли е от холивудските звезди, които предизвикват най-силен медиен интерес, но самата тя предпочита да пази личния си живот в тайна. Рядко говори за децата си и всичко, което ѝ се случва, но за сметка на това папараците са по петите ѝ и трудно би могла да се скрие от тях.

През изминалите дни фотографи успяха да заснемат най-популярното ѝ дете Шайло, която беше забелязана да напуска залата за танци, която посещава няколко пъти седмично. След като приключила тренировка, тя поговорила няколко минути с приятелката си, след като побързала да се прибере, тъй като звездните ѝ родители настояват тя да не прекарва време извън дома сама.

View post on Instagram
 

По-късно обаче папараците се натъкнали на доста любопитна гледка. Шайло и сестрите ѝ Вивиан и Захара са забелязани да чакат пред болницата Бърбанк, откъдето излязла Анджелина. Според източници актрисата е влязла в лечебното заведение за период от около 5-6 часа, но все още не е известна причината, заради която звездната дама е потърсила медицинска помощ.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Бакалова и майка ѝ се забавляват на плажа в Малибу (видео)