Анджелина Джоли и Брад Пит взеха важно решение за децата си

Три години, след като Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха, двамата най-после успяха да постигнат споразумение по един от многото спорове помежду им, свързан с децата им.

Докато бракоразводното им дело продължава да се точи във времето заради неразрешени спорове около подялбата на стотици милиони долара, по една точка вече, касаеща образованието на децата им, двамата стигнаха до консенсус.


Съдът в Лос Анджелис е бил информиран от Брад Пит преди дни, че той и Джоли са стигнали до споразумението децата им да влязат в "традиционна форма на обучение". Какво точно се има предвид под "традиционна", не се уточнява, но вероятно става въпрос за това, че родителите най-сетне са решили хлапетата им да тръгнат на училище подобно на всички техни връстници, а не, както досега, да се обучават в домашни условия.

Вероятно в миналото Анджелина е била тази, която е наложила желанието си децата им да бъдат обучавани вкъщи, тъй като самата тя е била частна ученичка. Въпреки някои предимства на домашната форма на обучение, като например това, че то гарантира индивидуален подход към детето, съобразен с неговите нужди и възможности, както и среда, стояща далеч от вулгарния език и агресия, Джоли явно е капитулирала пред настоятелните молби на Пит, че малчуганите им трябва да се социализират.


Кога и на кое училище наследниците на Анджелина и Брад ще прекрачат прага, не е ясно, тъй като всички подробности по делото се пазят в тайна.

Четете още: Меган Маркъл се сприятели с Анджелина Джоли: двете са новата комбина на Холивуд