Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно (снимки)

24 септември 2022 | 16:40
5242
1
Instagram
1

Диляна Попова и Асен Блатечки отново са заедно. Двамата заминаха за Виена заедно със сина си Борил, който преди два дни беше рожденик.

С тях е и сестрата на актрисата – гримьорката Елиза, и нейната дъщеря. Актьорът и моделката прекараха няколко дни като истинско семейство. Забавляваха се на различни атракции и обиколиха забележителностите в европейската столица. Диляна и Асен не коментират дали събирането е само за пътуването им, или са решили да дадат нов шанс на връзката си. Феновете им веднага се зарадваха и коментираха, че са истинско семейство, пише HotNews.bg

Любовната история на двамата е като истински роман, а Блатечки и Диляна се събират и разделят почти всяка година. От известно време насам обаче моделката има сериозна връзка с известен бизнесмен. Двамата не се крият и могат да бъдат забелязани цяло лято на родното Черноморие. Дори се появиха слухове, че тайно са сключили брак, но Попова отрече. Заради това близки до моделката смятат за малко вероятно отново да се върне при Асен. Но все пак Блатечки си остава голямата любов на Диляна и не е изключено заради сина им да си дадат пореден шанс.

Любовната история започна още по времето на снимките на сериала "Стъклен дом". След появили се слухове за романс на снимачната площадка се наложи двамата да излязат с официално опровержение, че са просто колеги и нямат връзки. Не прикриха дълго връзката си и малко след това Диляна забременя. Блатечки остави жена си Катерина Горанова и общата им дъщеря, за да заживее с новото си семейство. Това не се превърна в щастливия финал, а само началото на множество събирания и раздели.

 


Преди време Асен коментира, че няма жена до себе си. "С Диляна сме се разделяли поне 2-3 пъти, но сега не сме заедно", лаконично обясни тогава ситуацията актьорът и допълни: "Постоянно виждам децата, няма как да е иначе. Дъщеря ми учи архитектура в Лондон, но когато е в България, всеки ден сме заедно. Със сина ми също се виждам непрекъснато". Дори и след всички раздели актьорите никога не са казали лоша дума един за друг. Предпочитат да не коментират отношенията си и да поделят грижата за Борил, който е ученик в Музикалното училище.

Коментари

1 Ивелин
  24 септември 2022 | 17:37 отговор
 

Здравейте.Мъж съм на 36г,жена ми е на 34г.Тя е с дълга руса коса,среден бюст,красива и чаровна.С нея сме женени от 12г,но нямаме деца.Преди четири години бяхме на почивка в Созопол.Там се запознахме с едно зряло семейство и станахме суингъри.От тогава се срещаме с други семейства за секс.Наскоро ходих до контейнерите за смет,за да изхвърля някои стари дрехи,а там едно младо семейство цигани започнаха да ми преравят торбите и си избираха дрехи.Върнах се в къщи и взех още две торби стари дрехи,а навън започваше да вали.Докато стигна до контейнерите,се изсипа проливен дъжд.Съжалих циганското семейство и ги поканих в къщи докато спре дъжда.Те бяха мокри до кости.Жена ми им даде сухи дрехи да се преоблекат и седнахме в хола.Запознахме се,казваха се Шукри на 25г и Анифе на 23г.Жена ми се казва Нина ,а аз Иво.Налях на Шукри една силна ракия и се разприказвахме.Жена ми беше оскъдно облечена и Шукри забеляза това.Погледът му похотливо я следеше.Излязохме с него на терасата да пушим цигари и той ми каза. -Брато,имаш много хубава жена.Ако беше свободна щях да я скъсвам.Виж,стана ми патлака. Жена ми въобще не харесваше циганите.Но идеята циганин да я чука ми допадна. -Ами да ти кажа,можем да уредим нещо.-отвърнах на Шукри. Обясних му,че с жена ми правим секс с други семейства.Шукри се зарадва.Той отиде при жена си и я дръпна настрани.Подшушна нещо в ухото ѝ,а тя се усмихна.Пуснах музика,по-специално блус и поканих жена си на танц.Шукри покани Анифето. -Какво ще кажеш за нашите гости? -прошепнах на жена ми.-Да го направим ли с тях? -Ами не знам.-отвърна ми тя.-Знаеш,че не харесвам цигани.Но Шукри има добро тяло. Разменихме си с Шукри жените за следващия танц и той притисна силно жена ми към себе си.Ръцете му мачкаха задника на Нина.Жена ми го целуна и набързо си свали блузката и сутиена.Шукри зацелува гърдите на жена ми.Нина коленичи пред циганина,свали му гащите и се опули.Опулих се и аз.Хуя му беше около 20см на дължина,но много дебел и с огромна глава.А още висеше и не беше надървен.Нина го взе в ръце и го зацелува.Хуя на Шукри се изправи и жена ми с мъка успя да налапа само главата му.Преместихме се в спалнята.Жена ми легна по гръб,а Шукри върху нея.Гледах как огромната глава на хуя му бавно навлиза в путката на Нина.Жена ми стенеше,а Шукри я заклати здраво.Аз легнах до жена ми,а Анифето ме яхна.Путката ѝ беше широка,то е ясно защо.Свърших бързо вътре в циганката,а Шукри продължаваше да чука жена ми.Изведнъж той изрева и с няколко мощни тласъка се изпразни вътре в Нина. Циганина лежеше върху жена ми,а тя го галеше по гърба.Едва тогава осъзнах,че не сме сложили презервативи.А и за първи път откакто го правим с други семейства аз свършвам директно в друга жена,а друг мъж директно свършва в жена ми.Шукри и Анифе си тръгнаха чак на другия ден.Минаха три месеца от тогава,а на Нина цикъла не идва.Не смеем да направим тест за бременност.Ако е бременна от Шукри ще трябва да му кажем.Но не сме го срещали от онзи път.

 

Добави Коментар

Най-четени