Pluѕ-ѕіzе моделът Ашли Греъм, която очаква първото си дете, повдигна завесата около бременността си. В откровено интервю за Vogue Греъм призна, че в началото на бременността си е трябвало да крие щастливата новина.

„Реших, че е най-добре през първите четири месеци да запазя новината в тайна. Не исках да чета коментари за моето тегло. Винаги съм имала контрол над тялото си и не ме е интересувало мнението на останалите. Не исках да се разстройвам излишно, защото вече трябва да мисля и за детето, което нося“, споделя чаровната пухкавелка.

View post on Instagram
 


Ашли признава, че когато е разбрала, че ще става майка, се е почувствала много самотна. "Чувствах се, че нямам с кого да говоря. Бързо напълнях и се изолирах от света“, не крие манекенката. В този труден момент ръка ѝ подава стилистът ѝ Джордан Фостър, който я съветва да се среща с други бременни. „Сега вече имам цели девет бременни приятелки“, щастлива е Ашли.

View post on Instagram
 

Греъм разказа също за трудностите по време на бременността ѝ, с които са се сблъскали със съпруга ѝ Джъстин Еврин. „Сексуалният ни живот доста се промени. Често се питахме дали трябва да планираме секса. В началото коремчето ми пречеше и трябваше да експериментирам с нови пози. Радвам се, че бременните ми приятелки открито ми споделиха пози, с които да разнообразя интимния си живот“, споделя моделката.

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.