Аштън Къчър едвам оцелял, тежко заболяване го оставило сляп и глух

10 август 2022 | 11:19
11079
3
Снимки: getty images
3

Актьорът Аштън Къчър призна, че е бил диагностициран с васкулит преди две години, но се е възстановил и изпитанието го е направило силен.

Според звездата е истински късмет, че е жив, след като беше диагностициран с автоимунно разстройство, което според него, го лишило от зрението, слуха и равновесието му.

Аштън Къчър

Оказа се, че той страдал от васкулит – автоимунно заболяване, което възпалява кръвоносните съдове.

Страданието му се е появило преди 2 години и му е отнело цяла година, за да се възстанови.

"Не знаех дали някога ще мога да виждам отново, не знаех дали ще мога да чувам отново, не знаех дали ще мога да ходя отново."

Къчър, известен с ролите си в "Шоуто от 70-те" и "Ефектът на пеперудата", добави че е „късметлия, че е оцелял“ след това ужасяващо премеждие, което го е направило по-силен и издръжлив. Честите симптоми на васкулит, който причинява подуване и стесняване на кръвоносните съдове, включват треска, главоболие и умора. Може също да причини кънтене в ушите, изтръпване на крайниците и кървене в белите дробове. В по-напреднал стадий заболяването може да причини слепота или аневризми.

Аштън Къчър

Въпросите относно автоимунното заболяване, което може да възникне при млади и стари, станаха по-остри в разгара на пандемията от Covid-19, когато американски и британски здравни агенции предупредиха за възможна връзка между Covid-19 и болестта на Кавазаки, вид васкулит открит при децата.

Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията предупредиха да не се правят връзки между болестта на Кавазаки и Covid-19.Родното място на Къчър е Сидър Рапидс, Айова. Той е син на Даян (по баща Финеган), служителка в Procter & Gamble, и Лари М. Къчър, работник във фабрика. Баща му е от чешки произход (Бохемия), а майка му е от ирландско, немско и чешко потекло. Къчър е израснал в консервативно католическо семейство, с една по-голяма сестра, Tausha, и разнояйчен брат близнак Майкъл, който претърпял трансплантация на сърце, когато братята са били малки деца. Братът близнак на Къчър има церебрална парализа и е говорител на застъпническа организация „Reaching for the Stars“.

Актьорът участва във филми като "Деца на килограм", "Новогодишна нощ", "Джобс", където играе Стив Джобс и други.


Четете ощеНина Добрев качи най-шантавата си снимка с гаджето досега!

Още по темата

Коментари

3 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 15:25 отговор
 

!! ЗЛОУПОТРЕБИ И КОРУПЦИЯ В OLX. АДМИНИТЕ ВИОЛЕТА И ИРИНА ИЗНУДВАТ ХОРАТА ЗА ПАРИ.!! !! burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. !!

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 15:26

Муховски, че тези двете дали все още са адимини у олх ?

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 15:27

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 15:28

!!! а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората. !!!

2 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 14:07 отговор
 

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен. !!!

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 14:08

Муховски, че наша надка дойчева е била с тире ама вече не е.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 14:10

Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 14:11

то това не е никаква хубавица а просто един циганин или по скоро някакъв травестит.мисля, че става на въпрос за същия субект, че от линка на „хубавицата“ нищо не излиза.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 14:12

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра,? !!! Че за славата на наша надка дойчева.

1 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 13:03 отговор
 

По остарял е.

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 13:04

Че само "я" и Муховски не си знаем потеклото.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 13:10

Че някъде му бях чел изказване на Ашт.., че докато бил млад го е било много страх от плешивост, но вече над 40 години му е бил през хуя дали че е плешив или не.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 13:11

Муховски, че тоя Казанова, ако бе оплешивял...Как да си го представим, като плешив казанова ?

Добави Коментар

Най-четени