Бащата на Денис Теофиков с първи думи след смъртта на сина си

Трагичната смърт на 21-годишния певец Денис Теофиков продължава да терзае феновете му и да буди сред обществеността противоречиви въпроси за фаталния край на младото момче.

Докато негови приятели и колеги не спират да споделят факти и спомени, намекващи за евентуален психически тормоз, упражняван върху изпълнителя от неговите продуценти, неутешимите му родители предпочетоха да запазят тишина и да помълчат в скръбта си.

View post on Instagram
 


Те нямаха сили да споделят каквото и да било за сина си, а още по-малко - да говорят за инцидента, довел до смъртта му. Едва сега обаче баща му - виртуозният джаз китарист Атешхан Юсеинов, наруши мълчанието и разкри, че отсега нататък той и майката на Денис - джаз певицата Венера Балева, ще продължат да живеят в негова чест и ще пускат недовършени песни на сина си.

По този повод Атешхан и Венера, заедно със свои съмишленици и приятели, създадоха онлайн канала DENIS TEOFIKOV OFFICIAL, където вече са регистрирани близо 45 хиляди абонати. Там меломаните ще имат възможността да слушат още неиздавани песни на Денис.

View post on Instagram
 

"Скъпи приятели, тази песен на Денис е записана, когато той беше на 16 години, в домашни условия и беше само демо версия. Сега това, което чувате, е преаранжирана версия на песента и е запазен вокалният трак. Това няма да е последната песен на Денис. Той е оставил много недовършени песни, които ще чуете във времето. Затова абонирайте се за официалния YOU TUBE канал на Денис Теофиков, където можете да следите всички негови песни", призова опечаленият баща.

Първата от тези песни е озаглавена "Сърцето ми". Музиката е създадена в тандем от баща и син, а текстът е написан от младия талант. Аранжиментът е направен от Деян Асенов.

Средствата, които ще бъдат получени от канала, ще бъдат дарени за нова фондация на името на Денис. Това бе съобщено на официалната фен страница на изпълнителя във Фейсбук:

Четете още: Скандални чатове разкриват тормоза, на който Денис Теофиков е бил подложен (Снимки)