Безработна бивша принцеса? Японци дават 300 млн. долара на Меган за реклама, тя се чуди

Противно на очакванията ни, че Меган Маркъл ще се завърне към актьорската си кариера, наскоро съпругата на принц Хари разкри, че на този етап няма да се снима във филми. За сметка на това пък бившата херцогиня издаде, че ще пусне готварска книга, придружена вероятно със собствена линия съдове.

Едва ли обаче амбициозната звезда ще пренебрегне така лесно желанието си за триумфално завръщане на екрана. Факт е, че Маркъл вече сключи договор с Дисни - ясна предпоставка, че смуглата красавица далеч не възнамерява да се раздели с голямата си страст - киното.


Наскоро пък чужди таблоиди разпространиха новината, че Меган е получила голям брой оферти, повечето от които тя отклонила, тъй като били под нейното ниво. Според непотвърдени изказвания в тях актрисата искала да работи само с режисьори от A-списъка.

Междувременно излезе информация, че избраницата на Хари е в сериозна дилема, предизвикана от още едно примамливо предложение за работа към нея, идващо не от къде и да е, а от страната на изгряващото слънце - Япония. Но тук не става въпрос за филм или сериал, а за реклама.

Източници, близки до двойката, разкриха, че агентът на херцогинята - Ник Колинс, получил оферти от много големи японски компании от сферата на медицината, банковото дело, спорт и развлекателния шоубизнес. По думите им те предложили на Меган да стане тяхно рекламно лице срещу 300 милиона долари само за участието ѝ в реклама с продължителност 1 минути.

Едва ли ще се намери някой по света, който да махне с лека ръка на подобна умопомрачителна оферта, пък било то и претенциозната Меган Маркъл, която с охота възнамерява да приеме, пише Wday.ru.

Четете още: Ето защо Меган Маркъл е „като нов човек” в Америка