Автор
Ева Григорова

Благой Георгиев се ожени - ето я и първата снимка!

Не на шега футболистът Благой Георгиев се ожени за прясното си гадже Полина Спасова.

Двамата са двойка от няколко месеца, като заради новата той заряза майката на последното му дете - Златка Райкова. Сватбеното тържество на младоженците се състоя във Велинград, а изборът на мястото не е случаен. Бащата на булката стопанисва хотел в популярната СПА дестинация. Заради събитието на щерка си, хотелиерът е затворил целия комплекс.

View post on Instagram
 

Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а днес се врякоха пред Бог, а за финал и пищен купон за най-близките им хора, пише HotNews.bg

Първа снимка на новото семейство Благо Георгиев и Поли пусна Ди Джей Тези Джорджо, който весели гостите във Велинград.

"Честито на моите големи приятели, най-младото семейство на България, Благо и Поли Георгиеви и техните кумове Ники и Криси Арсови! Футболната легенда Благой Георгиев и неговата любима Поли ни събраха в сърцето на Велинград! Започва веселата част!", написа диджеят.

View post on Instagram
 

За 26-годишната девойка това е първи брак. Според мълвата булката е бременна и след няколко месеца ще дари бившия национал с бебе, но официално такава информация няма. Връзката на Благой Георгиев и Полина Спасова започна само преди няколко месеца, но се разви много стремглаво. Съвсем наскоро Джизъса, както всички го наричат, сподели в своя инстаграм профил кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им... Поли си татуира името на бившия футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца - навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.