Брад Пит е съкрушен, Анджелина буквално го съсипа, децата го предадоха

Любовта между Брад Пит и Анджелина Джоли приключи преди години, но споровете и съдебни между тях сякаш нямат край. И до днес актьорите не спират да хвърлят обвинения помежду си, като може би Анджелина е по-активната страна в това отношение.

Миналата седмица стана ясно, че красавицата отново ще съди бившия си съпруг, този път за домашно насилие. Ден по-късно научихме, че синът им Мадокс също е взел отношение по делото в защита на майка си, като самият той потвърждава, че е бил жертва на насилие от страна на баща си. Малко по-рано пък стана ясно, че момчето се е отказало от фамилията на Брад и в неофициални документи използва тази на майка си.

До момента актьорът запазва мълчание по темата, но негови приближени разкриват пред медиите, че е меко казано съкрушен.

"Брад е изключително натъжен от факта, че Анджелина е избрала този път за отмъщение, тъй като бракът им беше крайно емоционален и токсичен. Той е понесъл последствията от действията си и се бори с проблемите от миналото, като спря алкохола", издава източник.

Брад Пит неведнъж е говорил открито за страстта си към алкхола и наркотиците, която е била част от живота му с Анджелина. Сега обаче, независимо че той е поел отговорност за това, тя е решила да го гони докрай, вероятно с цел финансови облаги. Но според близки до актьора, той е най-нещастен от факта, че децата им все повече се отдалечават от него. Делото за попечителството все още продължава, като Анджелина прави всичко възможно Брад да бъде отлъчен като баща. Мадокс, който е най-големият от общо 6 деца, вече е свидетелствал в съда, но според източници не е бил никак ласкав към Пит.

Това не е първият път, в който Джоли обвинява бившия си любим в домашно насилие през последните години. И преди е било разглеждано подобно дело, заведено от нея, но то е било прекратено, след като искът е бил определен за неоснователен.

Четете още: Обмисля ли Меган да кръсти бебето Елизабет? Или ще предпочете Даяна? (подробности)