Брад Пит е съкрушен, Анджелина буквално го съсипа, децата го предадоха

22 март 2021 | 14:55
6306
9
снимки: Getty Images
9

Любовта между Брад Пит и Анджелина Джоли приключи преди години, но споровете и съдебни между тях сякаш нямат край. И до днес актьорите не спират да хвърлят обвинения помежду си, като може би Анджелина е по-активната страна в това отношение.

Миналата седмица стана ясно, че красавицата отново ще съди бившия си съпруг, този път за домашно насилие. Ден по-късно научихме, че синът им Мадокс също е взел отношение по делото в защита на майка си, като самият той потвърждава, че е бил жертва на насилие от страна на баща си. Малко по-рано пък стана ясно, че момчето се е отказало от фамилията на Брад и в неофициални документи използва тази на майка си. 

Мадокс, Анджелина Джоли

До момента актьорът запазва мълчание по темата, но негови приближени разкриват пред медиите, че е меко казано съкрушен. 

"Брад е изключително натъжен от факта, че Анджелина е избрала този път за отмъщение, тъй като бракът им беше крайно емоционален и токсичен. Той е понесъл последствията от действията си и се бори с проблемите от миналото, като спря алкохола", издава източник.

Брад Пит

Брад Пит неведнъж е говорил открито за страстта си към алкхола и наркотиците, която е била част от живота му с Анджелина. Сега обаче, независимо че той е поел отговорност за това, тя е решила да го гони докрай, вероятно с цел финансови облаги. Но според близки до актьора, той е най-нещастен от факта, че децата им все повече се отдалечават от него. Делото за попечителството все още продължава, като Анджелина прави всичко възможно Брад да бъде отлъчен като баща. Мадокс, който е най-големият от общо 6 деца, вече е свидетелствал в съда, но според източници не е бил никак ласкав към Пит. 

Това не е първият път, в който Джоли обвинява бившия си любим в домашно насилие през последните години. И преди е било разглеждано подобно дело, заведено от нея, но то е било прекратено, след като искът е бил определен за неоснователен. 

Анджелина Джоли

Четете още: Обмисля ли Меган да кръсти бебето Елизабет? Или ще предпочете Даяна? (подробности)

Още по темата

Коментари

9
  25 март 2021 | 10:52 отговор
 

този азиатски циганин не може да бъде син на Брад Пит,Брат е красив мъж, а онова е грозно, противно, гнусно, сигурно и мирише, те тия миришат

 
8 Иван
  25 март 2021 | 08:42 отговор
 

Анджелина Джоли е злобна откачалка, която се заяжда с Брад Пит, за да се чувства активна в живота, и също така иска пари. Нали си отряза гърдите, за да не хване рак. Трябваше да си отреже и главата, за да се предпази от инсулт, той е много опасен :))) Какви деца? Как бяха при тях - три собствени и три осиновени май? Този, който плюе по Пит, явно е осиновен, защото е азиатец. Ами да го прежали, и толкоз. Голям зор да му носи фамилията. Пит просто да си гледа работата и живота и да контактува с тези от децата, които искат да контактуват с него и колкото искат. Никакъв фатален проблем не е. Само Джоли да не му пипа парите. Те са си негови. Като й гледам поведението, тя го е била, а не той нея. Бивша манекенка. Пази Боже сляпо да прогледа.

 
7 Петя
  25 март 2021 | 00:53 отговор
 

По добре за Пит, че се махна от тази лудница. По-късно ще го разбере. Много злоба, подлост и низост има в къщата на Джоли. И Вселенско правило е, че рано или късно истината ще излезе на яве. И кръвта вода не става, неговите деца ще разберат.

 
6
  23 март 2021 | 10:45 отговор
 

Тази голяма откачалка излезе. Много е грозно като се ползват децата, вместо да се разберат като хората и да запазят едни нормални отношения се разнасят по съдилищатата. Все едно на някой от тях двамата реално му тряват пари.

 
5
  22 март 2021 | 20:05 отговор
 

Естествено че малкото леке със силно изразен едипов комплекс ще свидетелства срещу баща си. Той вероятно е и в основата на разрива - заради перверзната му близост с психопатката Джоли

 
 
23 март 2021 | 22:08

Какъв "баща" му е Брад Пит - осиновител, няма кръвно родство. Практически, той се явява типична конкуренция, основана на сексуален нагон! Затова и азиатчето е толко настървено в ботбата за надмощие. Алчност, злоба и жестокост са характерните черти на жълтата раса.

 
25 март 2021 | 00:47

Варно е.

4 фен
  22 март 2021 | 20:04 отговор
 

БСП.

 
3 smoke_chiba_chiba
  22 март 2021 | 17:56 отговор
 

Пит е пич, Джоли гнусна джендерастка

 
2
  22 март 2021 | 16:18 отговор
 

Тази остаря, погрозня, изряза си гърдите и полудя.... Пуста алчност и злоба.

 
 
Точно
25 март 2021 | 00:46

Абсолютно точно, но е прикривала злобота си преди. Сега е вече неудържима.

1 Асен
  22 март 2021 | 15:58 отговор
 

Никога не съм я харесвал като жена, а с тия джуки - съвсем. А да насъскваш деца срещу родител е лошо за тях и е проява на лошо възпитание и ниска интелегентност. Но и от алкохолици ми се повръща.

 

Добави Коментар

Най-четени