Автор
Woman.bg

Брад Пит в компанията на мистериозна брюнетка

От седмици насам всички фенове на Брад Пит не спират тайничко да се надяват, че любовта между него и Дженифър Анистън ще се възроди.

Повод за подобни мисли бяха топлите отношения, които Брад и бившата му половинка демонстрираха на наградите на Актьорската гилдия. На събитието секссимволът се появи без дама под ръка, а прегръдките му с Дженифър направо подлудиха феновете им от радост.

И въпреки че и двамата отричаха слуховете, че са се събрали, ние също скрито се надявахме това да не е истина и просто да крият възобновената си връзка. Е, оказа се, че надеждите ни са напразни. Вчера в западните медии се появиха снимки от концерт на Thundercat, на който е присъствал и Брад в компанията на мистериозна брюнетка.



Тя също е от шоубизнеса. Името ѝ е Алия Шавкат и е част от бандата Arrested Development, които в миналото се радваха на звездна слава. В интерес на истината двамата са приятели от години и не за първи път се появяват спекулации за романтична връзка помежду им.

Брад и Алия изглеждат щастливи и се забавляват искрено на хубавата музика, но не демонстрират близки отношения. Това съвсем не е единственото събитие, което двамата са посетили заедно през последните месеци. Засичани са и на други концерти, както и на изложби, но към момента няма никакъв повод да се съмняваме в чистотата на приятелските им отношения. Кой знае – може пък Алия да се окаже следващата г-жа Пит!



Четете още: Принц Уилям и брат му Хари не си проговориха