Автор
Woman.bg

Брад Пит вилнее на снимачната площадка (снимки)

Хитът в киното тази година несъмнено е най-новият филм на легендарния Куентин Тарантино - „Имало едно време в Холивуд“. Режисьорът отново събира едни от култовите имена в шоубизнеса. В главните роли са Брад Пит и Лео ди Каприо, които споделят пред медиите, че са изключително щастливи, че работят заедно и за тях е чест да участват в продукция на Тарантино. Марго Роби пък е нежното присъствие във филма.

Не е тайна, че всички те не са просто колеги, но и много добри приятели. Днес в медиите бяха публикувани кадри от снимачния процес и изглежда, че екипът и най-вече Брад Пит, са се забавлявали истински.



Очевидно звездите умело разграничават приятелството и професионализма. Но когато камерата загасне те се отдават на шеги и закачки. Само вижте тези усмихнати лица:



Какво по-хубаво от това да работиш и да изпитваш щастие едновременно?

Тарантино от своя страна обяви официално, че „Имало едно време в Холивуд“ ще бъде последният му филм. Той ще продължи да твори, но възнамерява да се отдаде изцяло на театъра: „Мисля, че дадох на филмите всичко, което можах“, категоричен е режисьорът.

Четете още: Марая Кери: Била съм само с 5 мъже