Брад Пит: Всички мъже ще носят поли следващото лято

21 юли 2022 | 15:44
5255
4
снимки: Getty Images
4

Цял свят гледа с учудване към Брад Пит и... полата му, с която се появи вчера на червения килим. Поводът бе премиерата на филма "Убийствен влак", която се състоя в апогея на невиждана жега в Европа. Ето защо актьорът реши да замени късите панталони с кафява ленена пола до коляното в комбинация с ленена лилава риза и сако. 

Не липсваха и бижута, а визията му бе завършена от кубинки и високи черни чорапи. И все пак - беше секси. А благодарение на необичайната му визия, забелязахме и нови татуси по прасците му. 

Брад Пит

Брад, разбира се, трябваше да отговори на въпроса защо е заложил на пола, който му бе неизбежно зададен и очевидно беше подготвен с отговора, който се състоеше само в една дума "бризът". Вероятно с този лаконичен ответ актьорът е искал да сподели, че с пола горещината е далеч по-лесно поносима.

 

Брад Пит е известен със специалното си отношение към модата, като миналата година сподели, че вече залага повече на комфорта и семплите решения. И всъщност, вчера съвсем не беше първият път, в който сме го виждали с пола. Припомняме ви, че през 2004 г., когато влезе в ролята на Ахил във филма "Троя", той отново сложи пола и смело заяви: "Всички мъже ще носят поли още от следващото лято. Това е моето предсказание".

Брад Пит

Може да се каже, че донякъде Пит излезе прав, но полите (слава Богу) все още не са навлезли категорично в мъжкия гардероб. 

Четете още: Никога не сте виждали такова нещо: Брад Пит се появи с пола на премиера!Още по темата

Коментари

4
  22 юли 2022 | 15:40 отговор
 

Американски психясали изроди!Сами ще се затриете с извращениятя си!Лошо е,че заразавате и Европа.

 
3
  21 юли 2022 | 20:31 отговор
 

А цикълът им редовен ли ще бъде ?

 
2 Еми
  21 юли 2022 | 16:22 отговор
 

Ти кой си бе обратен педал я върви на майнатаси и не ни занимавай с твоите простотии

 
1 kravar
  21 юли 2022 | 16:17 отговор
 

GNUSEN POMQR DANO TE ZEMAT V GROBETO NADALBOKO !

 

Добави Коментар

Най-четени