Брадли Купър - едно момче, което победи наркотиците. Ето как

Брадли Купър призна, че в миналото е бил пристрастен към кокаина и е водил тежка битка с алкохола. Към коварния наркотик и опияняващите напитки актьорът е бил зависим в годините преди да стане известен.

Холивудският ас разказа за битката си със зависимостите си в подкаста "Smartless". Той разкри, че се е обърнал към алкохола и наркотиците, след като е скъсал ахилесовото си сухожилие и е напуснал американския екшън сериал "Псевдоним", от който е бил "уволнен".

Припомняме, че големият пробив в киното за Купър дойде с играта му в "Мамурлукът" през 2009 г.

47-годишният актьор сподели, че се е намирал в "дълбока депресия" през този период от живота си, но сега е благодарен, че е изпитал проблемите, когато е бил по-млад и преди върха на славата си.

"Бях толкова загубен и пристрастен към кокаина", каза актьорът на водещите на подкаста Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет. Звездата обясни, че Арнет, който по това време бил женен за негова приятелка и колежка от "Wet Hot American Summer" Ейми Полер, му помогнал да осъзнае, че е на път да се самоунищожи. Самият Арнет добави, че тогава Брадли се е държал като абсолютен гадняр.

"Това беше първият път, когато осъзнах, че имам проблем с наркотиците и алкохола и Уил ми каза това. Никога няма да забравя думите му", каза Купър.

"Ще кажа това - имах ползата от това да се случи, когато бях на 29. Когато снимах "Махмурлукът", бях вече на 36. Така че трябваше да премина през всички тези неща, преди славата внезапно да ме връхлети", допълва той.

Купър не скри още, че "продължава да работи върху самочувствието си", дори и сега. Но определено е превъзмогнал много от недостатъците си, включително и своята неувереност.

Три пъти номинирания за "Оскар" актьор говори и за най-значимата роля - бащинството. Той с гордост сподели, че най-голяма радост в живота му носи 5-годишната му дъщеричка Леа, която е от бившата му половинка - модела Ирина Шейк.

"Бащинството променя всичко - целият свят се изпълва с великолепни цветове от факта, че съм баща на прекрасно човешко същество. Това е просто най-великото нещо за един човек", отбелязва той.

По време на интервюто Купър пусна и аудио клип на дъщеря си, която пее "Who Let The Dogs Out". Песента е включена в първата част на "Махмурлукът", заради което той изпратил sms-и на колегите си от филма, че е време за четвърта част.

Четете още: Бритни Спиърс загуби бебето си! Думите ѝ разплакаха жените по света