Братът на принцеса Даяна предупредил Хари да не се жени за Меган!

27 юли 2022 | 08:00
9745
2
Getty Images/ Instagram
2

Появи се твърдение, че принц Хари е бил предупреден от чичо си Ърл Спенсър, брат на майка му принцеса Даяна, да не се жени за Меган Маркъл през 2018 г.

Новината бе публикувана в бомбастичната книга на журналиста Том Бауър Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors, която излезе от печат миналата седмица. В нея се твърди още, че тогавашният агент на Маркъл също я е предупредил да внимава с връзката си с кралска особа като Хари.

 

Бауър твърди още, че червенокосият принц е получил двойно предупреждение да не се обвързва сериозно с Меган. Първото е било от неговия брат принц Уилям, който се опитал да включи в каузата си и Ърл Спенсър.

“По молба на Уилям, Спенсър се включи. Самият той се е женил три пъти и Спенсър предупредил своя племенник да преразгледа своето бързане да сключи брак” - се твърди в книгата.


Неговият съвет обаче предизвикал силен отпор у Хари, който решил да не послуша нито своя брат, нито своя чичо. Малко след брака си с Меган, той заявил, че му е изключително трудно да впише новата си съпруга в кралсото семейство, а това доведе и до напускането на Великобритания от двойката.

 

Още по темата

Коментари

2 ДаКастрирамеПаситто
  27 юли 2022 | 13:01 отговор
 

Братът на Даяна знае,че Камиларят и дъртият рептил с корона на дебелата глава са поръчали на шпионите от МИ-6 да бастисат Даяна,за да си язди камилата,необезпокояван от никого и предполага,че ще бастисат и негъркинята по разбираеми съображения.

 
1 фен(бивш)
  27 юли 2022 | 10:08 отговор
 

ЗНАЧИ,ИМАМЕ НЕЩО ОБЩО,С ИНГИЛИЗИТЕ.,,ТИ ЛИ КЕ МИ КАЖЕШ,НА МЕНЕ''.

 

Добави Коментар

Най-четени