По време на бременността си редица майки решават да се похвалят със снимки на бременното си коремче. Някои дори се осмеляват да се фотографират по секси бельо, заголвайки коремчето си.

Ашли Греъм - най-известният plus size модел в света, обаче реши да стигне още по-далеч и да демонстрира не само голо коремче, а напълно да се съблече и да позира за почитаателите си онлайн без никакви дрехи.

Пищната хубавица се снима дибидюс гола за специално видео за феновете си в Инстаграм. "Ставам все по-голяма и по-голяма и се опитвам да приемам новото си тяло всеки ден. Това си е пътуване, а аз съм толкова благодарна, че имам така подкрепяща общност", гласи статусът към клипчето на голата Ашли. От думите на Греъм ясно си личи, че решението ѝ да захвърли дрехите не е самоцелно, а е опит да вдъхне увереност на бременните дами да приемат и заобичат промяната, настъпваща у тяхното тяло.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че моделът Ашли Греъм и съпругът ѝ Джъстин Еврин очакват първото си дете. Те се похвалиха с добрата новина на деветата годишнина от сватбата си. В Инстаграм двамата влюбени споделиха и видео, на което уж се приготвят за снимка, а после показват наедрялото коремче на Ашли с думите "Изненада!".

View post on Instagram