Бременната Радина Кърджилова показа хармонията на коледния ѝ дом

Откакто Радина Кърджилова разкри през септември, че с Деян Донков чакат втора рожба, актрисата не спира да споделя радостни моменти от семейното си ежедневие.

Безспорно бременността на Радина влива допълнителна доза към празничната еуфория, изпълнила дома на актьорите в дните преди Коледа. Той вече е украсен и от всеки кадър, публикуван от Кърджилова, се усеща уют и празнично настроение.

View post on Instagram
 

На един от фотосите артистичната фамилия позира на фона на коледната елха, чийто връх блести в красива декорация над главите им. Най-щастлив от наближаването на празниците е 4-годишният Христо, който с радост позира, сгушен до родителите си.

View post on Instagram
 

"Положението е Хепи Раде", пък гласи поста към друга снимка на Радина, на която се вижда как актрисата видимо се наслаждава на коледната декорация около себе си, и най-вече на новата си библиотека, направена от стар скрин.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Към момента звездата на Народния театър все още не е разкрила кога точно ще се появи втория ѝ наследник на бял свят. Ясно е обаче, че е в шестия месец, както и че двамата с Деян очакват още една мъжка рожба.

Четете още: Ето защо Нина Добрев си тръгна бързо-бързо от България

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...