66-годишната Бриджит Макрон, чийто житейски опит е с цели 25 години по-голям от този на съпруга ѝ – президента на Франция Еманюел Макрон, не пропуска нито една възможност да се подложи на някоя и друга „ремонтна“ дейност по себе си. Може би тъкмо в това се крие и тайната за нейното младолико излъчване.

Колкото и грижи да полага за външността си чрез редовни физически упражнения и специален хранителен режим, Бриджит не остава длъжна и на козметичната хирургия.

Този факт стана публично достояние, след като френските медии разкриха, че първата дама на Франция се е подложила на тричасова козметична операция. Това се е случило в престижната частна клиника в Париж - American Hospital, малко преди неувяхващата Макрон да се отправи на заслужена ваканция.

Клиниката е особено популярна сред знаменитостите, разполага с най-съвременна технология и обещава изключителни резултати в борбата със старостта. „Операцията мина безпрецедентно и абсолютно спокойно. Ето защо тя успя да си тръгне още същата вечер“, разкриват източници на френските медии пред списание EVA.

Припомняме, че Еманюел е бил на 15, а Бриджит – на 39, когато двамата се срещат за първи път. Той е ученик, тя – учителка по френска литература и драма. Събира ги работата им над постановка на театрална пиеса. Съвместните консултации и уроци продължават две години, през което време помежду им постепенно пламва искрата на силна и дълбока любов. Тогава младата преподавателка и бъдещият министър на финансите едва ли предполагат, че един ден ще заживеят заедно. Още повече, че тогава тя вече е омъжена и има три деца.

За да сложат край на връзката им, след като Еманюел навършва 17 години, родителите му го изпращат в Париж, където синът им продължава обучението си в престижния лицей „Хенри IV”. Малко преди да се разделят, Еманюел се обръща към обекта на нежните си чувства с думите: „Каквото и да правите, колкото и да се опитвате да избягате от мен, един ден аз ще се оженя за Вас!“. През 2007 г., 12 години след началото на аферата, Еманюел изпълнява романтичната си закана и сключва така дългоочаквания брак със своята избраница.

Четете още: Най-стилните моменти на Бриджит Макрон за 2018-а