Бритни Спиърс събира мъката си в нова книга, ето на какво е посветена

След като Бритни Спиърс нареди името си сред звездите на музикалния небосклон, певицата стремглаво атакува и литературния фронт.

Изпълнителката, която наскоро спечели окончателно делото срещу попечителство на баща ѝ над нея, сподели в Инстаграм намерението си, че ще напише дебютен роман. Фабулата, около която ще се завърти сюжетът, звучи зловещо позната.

View post on Instagram
 


"Пиша книга за момиче, което е било убито, но призракът ѝ е между двата свята поради травми и болка и тя не знае как да премине към света, който познава", пише Спиърс към снимка на ръка в езерото, държаща химикалка.

"След като три години е била между два свята, тя е призрак, който процъфтява за съществуване от отражението си в огледалото. Тя няма никого, на когото може да се довери, но нещо се случва и измисля как да премине към света, където е нейното семейство", допълва Спиърс.

View post on Instagram
 


"Тя трябва да вземе решение... да срещне отново същите хора, които са я убили - или да създаде изцяло нов живот!!!! Вече не се нуждае от огледалото си... тя намира портал, като непрекъснато произнася определени молитви, които ѝдават проницателност и дарба да не се страхува повече и да излезе от това състояние", разказва още Бритни.

За да провокира интереса и любопитството сред феновете си какво ще се случи с героинята ѝ, след като тя премине от онзи в този свят, Спиърс спира разказа си до тук.

Много фенове веднага направиха асоциация на историята с тази от реалния живот на Бритни. Според тях романът е метафора на травмата, която певицата е преживяла заради попечителството на баща ѝ.

Припомняме, че Джеймс Спиърс пое контрола върху бизнес делата на певицата през 2008 г., след като тя получи психически срив. Съгласие да се оттегли от попечителството над Бритни баща ѝ даде в началото на август. Това бе първата голяма победа на изпълнителката, което ѝ вдъхна надежда за скорошен благополучен изход на делото. Тогава Спиърс призова съдията да отстрани баща ѝ от попечителството си заради "злоупотреба" и заяви, че иска да го вкара в затвора.

View post on Instagram
 


Големият триумф за 39-годишната певица в дългата ѝ битка да си върне свободата над личния си живот и финансовите си дела обаче дойде месец по-късно - в края на септември, когато съд в Лос Анджелис отне от бащата ѝ попечителството, с което той контролираше всяка нейна стъпка в продължение на 13 години.

Четете още: Бритни Спиърс плаче от радост! Съдът отне от баща ѝ 13-годишното попечителство над нея