Бритни Спиърс тотално съсипана - отнеха ѝ всичко, страхува се от баща си

Някога тя бе идол на момичетата по цял свят, всички се вълнувахме, дори само когато чувахме името ѝ, а днес животът е тотално преобърнат. Бритни Спиърс отдавна слезе от върха на славата си и дори дълги години води сериозна битка за психическото си здраве.

Вероятно сте виждали нейни ужасяващи снимки с обръсната глава и крачейки около поредното лечебно заведение. И след загуби права над децата си в съда, тя започна битка за имуществото и авоарите си. През последните години баща ѝ има контрол върху всичко, което притежава Бритни, а тя не може да изхарчи нито цент без негово разрешение. Оказа се, че той дори пречи на взаимоотношенията ѝ с настоящия ѝ приятел и заради него двамата все още нямат дете.

Но това, което най-много тревожи Бритни е, че собственият ѝ родител пречи на кариерата ѝ, от която тя все още не се е отказала. И макар няколко пъти да се завръща в перфектна форма на сцената, днес научихме, че спира изявите си, докато баща ѝ има контрол над нея. Адвокатите на Спиърс изтъкват, че клиентката им изпитва страх от родителя си, след като вчера загуби делото, което бе завела срещу него. Припомняме ви, че още през лятото тя реши да се бори той да не бъде неин настойник и да не управлява живота ѝ повече. Уви, начинението се оказа неуспешно и Джеймс Спиърс ще продължава да слага ръка на кариерата и живота на звездната си дъщеря, както правече и през последните 12 години. Делото е било проведено онлайн, Бритни не се е явила физически в съда.

Припомняме ви, че звездната певица е с регистрирани психически проблеми още от 2009 г. и тогава баща ѝ бе обявен за неин настойник, но истината е, че периодът, в който се смята, че тя не може да взима адекватни решения за себе си и се нуждае от помощ, продължи твърде дълго. Може би това е и една от причините за честите включвания на Бритни в социалните мрежи, където с помощта на видеа информира последователите си, че се чувства чудесно и е в отлично здравословно състояние.

View post on Instagram
 

Адвокатът, който защитава Джеймс Спиърсе категоричен, че той винаги е защитавал интересите на дъщеря си и никога не е злоупотребявал с позицията си. Но въпреки това Бритни не разговаря с него от дълго време и не желае той да бъде попечител на имуществото ѝ. От своя страна защитникът на Джеймс твърди, че адвокатът на певицата я настройва срещу баща ѝ.

Истината е, че през 2009 г. Бритни беше напълно съгласна с твърдението, че родителят ѝ е необходима помощ в този тежък за нея момент и дори е помогнал кариерата ѝ да бъде спасена. Но през август тази година тя публично изразява негодувание срещу контрола му над всичко нейно и започна да се бори отново за правата си. Припомняме ви, че феновете ѝ дори създадоха движение за нея #FreeBritney и организираха шумни протести в центъра на Лос Анджелис.

До момента Джеймс има контрол не само над парите на дъщеря си, но и над всяко нейно житейско решение, включително и това с кого се среща тя. Майката на Бритни също взе отношение по казуса, тъй като в съда е "заинтересована страна" по делото. Лин Спиърс, която отдавна е разведена с Джеймс споделя, че е крайно огорчена от начина, по който са се развили отношенията му с дъщеря им и подкрепя напълно Бритни. Лин разкрива, че не таи лоши чувства към бившия си съпруг, но го съветва да започне на чисто и да се оттегли от позицията си на попечител.

Дали Бритни Спиърс ще успее да се пребори за свободата си отново, все още не знаем, но едно е сигурно - битката ще е тежка.

Четете още: Вижте бременното коремче на Ема Стоун (снимка)