Емоции, стайлинг, готини хора и много добра музика ви очакват на най-голямото музикално събитие на годината, което ще се състои на 6 февруари от 20 ч. зала ЕФЕ на хотел "Маринела". По традиция на бляскавата церемония ще се съберат всички български аренби и хип-хоп артисти на едно място.

На сцената с разтърсващи изпълнения ще видим 100 KILA, Homelesz, The top Stoppers, Secta, Remi Toin & Internation Dance Academy 360, Masurski & Coco, Дара Екимова и на финала едно специално шоу от Ъпсурт. Ще разберете и на кого ще връчи статуетката "Рапър на годината" шесткратният носител на титлата 100 KILA,

Грандиозната церемония ще завърши с Афтър парти след 00.00 ч. в клуб ЕХЕ, където с всички победители може да празнувате заедно. Всеки, който си е закупил билет за церемонията, ще получи на място и своя "фри пас" за най-доброто афтър парти с участието на АМОК и ACBG.

Водещи на церемонията ще бъдат Wosh MC и Yoko.

Ако и ти искаш да бъдеш част от най-голямото хип-хоп събитие на годината 359 Awards 2020, може да закупиш своите билети в мрежата на Eventim и Bilet.bg, както и на консиерж в х-л "Маринела".

За последни ВИП места и последни промо билети може да се обадите и на + 359 879 444 485. За повече информация следете www.359awards.com

Вижте тай-доброто през годините >>