Автор
Весела Георгиева

Брук напуска „Дързост и красота“ след 35 години на екран?

Катрин Кели Ланг, актрисата, прочула се по света и у нас с ролята си на Брук от безкрайната сапунка „Дързост и красота“, заряза снимките на поредния сезон на теленовелата и се отправи към Италия. Тя сподели снимки с последователите си в Инстаграм.

„Заминавам за Италия за пръв път след пандемията“, написа звездата в социалните си мрежи и сподели, че се е настанила в частен апартамент, в който се радва на абсолютен комфорт. След като бе за кратко във Флоренция, Ланг се отправи към вечния град Рим, като обиколи Колизеума, пише "Ретро".

View post on Instagram
 

„Винаги е зрелищно да се види“, възкликва звездата и благодари на приятелите си Бен, Анджело и Валентина за прекрасните моменти в италианската столица. Някои от колегите на Катрин й пожелаха приятна ваканция. Сред тях бе и Дженифър Гарейс, която играе Дона в „Дързост и красота“.

„Приятно изкарване, сестро“, написа Гарейс в профила на своята екранна сестра.

View post on Instagram
 

Катрин не коментира дали ще се завърне на снимачната площадка на сериала. Ако напусне продукцията, тя ще е втората суперзвезда, която се отказва от тв сагата след Рон Мос, когото зрителите у нас обожават покрай ролята му на Рич Форестър. Актьорът в момента живее в Италия.

Преди време той си купи огромно стопанство. Възможно е бившата му екранна съпруга да последва примера му и да е на обиколка из Ботуша точно с цел да си хареса имот.