Бруклин Бекъм получи бляскава сватба за милиони, а всъщност е безработен …

13 април 2022 | 15:49
8413
3
3

Бруклин Бекъм и неговата любима Никола Пелц си казаха заветното “да” на скъпарска церемония в дома на булката в Палм Бийч, Флорида.

Експерти смятат, че сватбата е на внушителната стойност от 3 милиона долара, платени от бащата на Никола - милиардера Нелсън Пелц. Звездният съюз получи множество критики в социалните мрежи, чиито потребители смятат, че подобен тип бляскави събития са истинско разхищение предвид факта, че след пандемията светът е в невиждана финансова криза, а в Украйна продължават да се водят военни действия. Според критиците на сватбата средствата биха могли да бъдат дарени на хора в нужда или пък за бежанците от Украйна.

“Има нещо изключително гротескно в тази сватба. 23-годишният Бруклин, който няма работа и никакви умения, се жени за 27-годишна милиардерка. Пълно разхищение на пари.” - написа един от потребителите на Twitter.

“Сватбата на Бруклин и Никола за 3 милиона трябва да е някакъв майтап, не се учудвам, че са подписали предбрачен договор, представете си какви ще бъдат разходите за партито за развода им” - написа друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @d_kemeroglu

А с какво всъщност е известен Бруклин Бекъм, освен с това, че е син на една от най-популярните светски двойки?

Първият избор на кариера за Бруклин е свързан с моделстването. През 2014 г., когато той е на 15 г., започва да се снима за различни издания, сред които са Vogue China, Miss Vogue, Interview и L’Uomo Vogue.

През 2016 г.  Бруклин предизвика истински скандал в модните среди, когато подписва рекламен договор за заснемането на кампания за Burberry. Тогава британският бранд се изправи пред множество критики за избора си поради липсата на опит в бранша на Бруклин. Някои професионални фотографи заявиха, че подобен тип решения подриват авторитета на тяхната професия и че за тях това е липса на уважение към труда на утвърдени професионалисти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

През 2017 г. пък най-големият син на Виктория и Дейвид заяви, че е започнал да изучава фотография в Ню Йорк. През юни същата година, когато е 18-годишен,той издава и първия си албум с професионални фотографии, наречен What I See. В него присъстват фотоси от личния живот на семейство Бекъм и техни пътувания по света. Проектът срещна доста подигравателни коментари, особено по отношение на изключително кратките описания на всяка снимка.

 

 

В момента Бруклин се опитва да се развие като шеф-готвач, въпреки че не се слави с успехи и в тази сфера. Той заяви, че по време на пандемията започнал да готви за Никола и сметнал, че това е чудесна кариера за него. Дори получил ценни съвети от Гордан Рамзи, който е семеен приятел на родителите му.

През 2021 г. пък се появи поредицата Cookin’ With Brooklyn, която той разработи съвместно с Facebook.

 

Проектът също срещна редица критики, след като стана ясно, че за заснемането му на Бруклин са помагали 62-ма професионалисти и че той всъщност не е минал професионална квалификация за шеф-готвач.

Още по темата

Коментари

3 Ани
  15 април 2022 | 00:40 отговор
 

Жалко,че нищо не е взел от баща си,копие на грозната си майка.Вечно намръщена и безлична самонабедила се за моделиерка Отврат

 
2 Една
  14 април 2022 | 12:46 отговор
 

Едно, че явно не умее нищо, няма и грам от чара на баща си.Ако не са парите на тате,а сега и на бащата на жена му,надали някой ще му обърне внимание. Да не говорим, че да се ожениш на 23 е просто безумие.

 
1 Иван
  14 април 2022 | 11:45 отговор
 

На снимките се вижда само един кисел и глупав млад човек, добре татуиран. Нормално, при такива родители - един богато татуиран баща и една некадърна майка като модистка, която харчи за грозни ревюта парите на мъжа си от футбола. Това младо поколение просто ще похарчи куп пари, докато гледа тъпо, без да може да работи нищо, и така ще си умре.

 

Добави Коментар

Най-четени