Автор
Ева Григорова

Бруталната истина на Меган - трябва да остави Хари, за да спаси кариерата си?

Меган Маркъл е била посъветвана да се раздели с принц Хари, за да спаси кариерата си и била предупредена, че трябва да действа сега, ако иска да възстанови това, което е останало от професионалния й живот.

Новината идва, след като двойката претърпя огромна загуба миналия месец, когато договорът на двойката за Spotify беше прекратен, само след един сезон на подкаста на Меган.



Така нараснаха спекулации относно следващия проект, с който двойката ще се заеме, като някои експерти предполагат, че херцогинята ще подпише соло сделка без Хари.

Нейният екип я предупреди, че няма бъдеще с Хари и че тя трябва да започне да работи по индивидуалните си проекти, вместо да бъде възприемана като половината от бранда “Съсекс“, каза вътрешен човек пред Closer Magazine.

“Те смятат, че ако Меган работи повече сама, ще има повече възможности да спаси кариерата си.” - допълни той.



Spotify и компанията на двойката Archewell обявиха края на договора си в съвместно изявление, за което се твърди, че е взаимно споразумение.

Твърди се, че Меган е останала разстроена, след като е била изхвърлена от Spotify и е изправена пред критики от висшето ръководство на стрийминг услугата.

Ръководителят на подкаст иновациите и монетизацията в Spotify, Бил Симънс, нарече двойката “измамници“ и предположи, че участието му в първоначалните преговори би избегнало определени проблеми.

Вътрешният човек твърди, че Меган не може да повярвам, че е била нападната толкова злобно и толкова публично.



Говори се, че в момента семейство Съсекс отчаяно се опитва да получи зелена светлина за нови проекти, преди да загубят сделката си и с Netflix.

„Меган и нейният екип в Archewell ще продължат да се опитват да получат зелена светлина за филми и телевизионни предавания от Netflix, докато сделката не изтече през 2025 г.,” - написа наскоро в Daily Mail.