Автор
Ева Григорова

Булката за милиарди на Бруклин Бекъм или коя всъщност е Никола Пелц

Бъдещите свекър и свекърва на Никола Пелц са една от най-известните двойки в света - Виктори и Дейвид Бекъм, а много от почитателите на популярното семейство смятат, че тя е изтеглила шестица от тотото.

Оказва се обаче, че когато двамата с Бруклин сключат брак през идния уикенд, наследникът на семейство Бекъм ще попадне в много по-богато семейство от своето. За сравнение състоянието на британската двойка се оценява на 343 милиона британски лири, а това на семейството на Пелц на 1 милиард и 300 милиона лири. Друга любопитна подробност от предстоящия брачен съюз е, че Бруклин и Никола вече са сключили предбрачен договор, чиято цел е да запази именно банковата сметка на булката, която се очаква да наследи несметното богатство на своята фамилия.

View post on Instagram
 

Предстои двойката да сключи брак в имението на семейство Пелц в Палм Бийч, което струва впечатляващите 71 милиона долара. Специалисти пък оценяват самата сватба на цели 3 милиона лири.

Бруклин и Никола се срещат за пръв път на фестивала Coachella през 2017-а година, когато синът на Дейвид Бекъм е все още с предишната си приятелка Хана Крос. Две години по-късно бъдещите младоженци се засичат отново на хелоуинско парти, а през януари 2020-а обявиха официално, че са двойка. През юли същата година Бруклин предложи брак на Никола, която побързала да приеме предложението. “Направи ме най-щастливото момиче на света. Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си до теб, твоята любов е най-ценният подарък” - написа тогава бъдещата булка.



Освен че е доста по-богата от Бруклин, Никола е и доста по-известна от него в Америка. Това стана особено явно на миналогодишното модно събитие Met Gala, когато водещата Кеке Палмър попита Бруклин на червения килим от коя държава е.

Никола започва своята кариера едва на 11-годишна възраст, когато взима участие в коледната комедия Deck the Halls с Дани Девито. Следва участие в сериала Bates Motel, както и роля в блокбъстъра Transformers: Age of Extinction.


Преди да открие любовта в лицето на Бруклин Бекъм, актрисата е имала няколко любопитни връзки. През 2016-а тя бе в компанията н Джъстин Бийбър, на следващата година вече беше в обятията на Ануар Хадид - братът на супермоделите Джиджи и Бела Хадид.

Несметното богатство на Никола пък идва от нейния баща Нелсън Пелц, който е известен бизнесмен в Америка. По ирония на съдбата той е роден именно в Бруклин, мястото на което е кръстен неговият бъдещ зет.



През 1963 г. Пелц напуска университета в Пенсилвания, за да стане ски инструктор, но вместо това се превръща в шофьор на камион за доставки на замразени храни във фирмата на собствения си баща. Така двамата с неговия брат основават най-голямата фирма за опаковане в света - Triangle Industries. Нелсън Пелц продава своята фирма през 1989 г. за впечатляващите 667 милиона лири.

По-късно той основава Trian Fund Management, компания която е инвестирала или придобила брандове като Cadbury, Pepsi, Procter & Gamble, Heinz and Schweppes, а това го превръща в 42-ия най-богат човек в Америка според Forbes.

Пелц бе дългогодишен поддръжник на Доналд Тръмп, с когото са съседи във Флорида от десетилетия, но след нападението на Капитолия, той заяви, че съжалява, че е гласувал за него.

View post on Instagram
 


Майката на Никола се казва Клаудия, тя е бивш модели и е третата съпруга на Нелсън Пелц, а бъдещата г-жа Бекъм има 6 братя и сестри.

Говори се, че Бруклин и Никола имат потенциала да се превърнат в следващата изключително популярна двойка в американския шоубизнес. Миналата година двамата си купиха имение в Бевърли Хилс на стойност 7.5m милиона паунда, оборудвано със зала за йога, инфинити басейн и дори бар за фрешове. Напоследък се заговори, че след сватбата двойката смята да го продаде, за да се премести по-близо до семейството на булката в Маями.