Честито на Шакира и Жерар Пике: Първия им рожден ден, който ще отпразнуват разделени

02 февруари 2023 | 07:05
14109
0
Снимки: Getty/Images, Instagram

Шакира и Жерар Пике, които се разделиха миналата година, днес за първи път ще отпразнуват рождените си дни разделени.

Тя е родена на 2 февруари 1977 в Колумбия, а той - на 2 февруари 1987 г. в Испания. Двамата се запознават преди 12 години по време на снимките за клипа на песента "Waka Waka", официален химн на Световното първенство в ЮАР. Чаровният футболист веднага успява да се сдобие с телефонния номер на колумбийската певица. Началото на връзката им Пике поставя с един банален и сладък въпрос.

Тъй като Шакира пристига за Мондиала две седмици преди него, той решава да ѝ пише смс с текст „Как е времето в ЮАР?“. За да се видят на живо обаче, необходимо е Пике и испанските му съотборници да достигнат до финала и закриващата церемония, на която Шакира отново пее. В друг смс Пике обещава на Шакира, че ще бъде на финала с тима си. Испанският тим не само достига до финалната битка, но и побеждава с 1:0 срещу Холандия, а Жерар Пике си тръгва от ЮАР освен със световната купа и с голяма любов.

И така от смс на смс двойката посрещаше вече 11 години празници и делници заедно.

През годините слухове периодично разделяха двойката, доката двамата действително сложиха край на връзката си миналата година. През целия си съвместен живот 10 години по-младият Пике сякаш даваше вид, че е по-благонастроен към брака и изяваше желание с Шакира да сключат такъв. Певицата обаче открито заявяваше, че бракът я плаши и че се чувства безкрайно щастлива с приятеля си и двете им деца. В името на семейството колумбийската дива се отказа от честите турнета и изглежда бе започнала да разбира и от футбол, а испанският защитник на Барса се стараеше да ѝ помага плътно в отглеждането на двамата им сина Милан и Саша. И така, докато Пике не "сгафи лука" и не реши да замени великолепната Шакира с 22 години по-млада от нея Клара.

Къде и с кого ще отбележат личните си празници в днешния ден двамата бивши влюбени, не знаем, но със сигурност тази година няма да го направят заедно. Най-вероятно до Пике ще бъде новата му муза - 23-годишната Клара Чия Марти. 

Проучихме, че според рождените дати на двамата никак няма да им е скучно. Оказва се, че според нумерологията родените на второ число са емоционални натури, които се стремят към сигурност и духовна близост. Определят ги като всеотдайни партньори, които винаги са готови да се погрижат за другия. Трудно прощават предателства и още по-трудно ги оставят зад гърба си. Бракът с човек, роден на второ число, е сполучлив, само ако до него стои духовната му половинка. Явно обаче Шакира и Пике не са такива, след като решиха да се разделят! 

Да са честити и двамата и дано срещнат истинската любов!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Четете още: Пике показа новата си любима – жената, която вбеси ШакираНай-четени