Д-р Денкова отпразнува рождения ден на внучката си!

15 август 2022 | 14:16
2841
1
Instagram
1

Една от най-популярните дерматоложки в България д-р Денкова отпразнува втория рожден ден на своята внучка Изабел.

По случай празника тя пусна фотос в своя профил в Инстаграм, от който личи, че цялото семейство на специалистката се възползва от нейните услуги.

Изабел е дъщеря на сина на Денкова - Калоян, който е пластичен хирург, а през 2017-а година стана популярен и с участието си в кулинарното предаване Masterchef. Майка на момиченцето е консултантката по недвижими имоти Дора Керемидчиева.Това е второто дете за д-р Денков, който стана баща за първи път именно по време на участието си в кулинарното риалити. Тогава на бял свят се появи дъщеря му Симона, която е плод на любовта му с неговата първа съпруга Елица.

Коментари

1 Бивш от МВР
  15 август 2022 | 14:38 отговор
 

Че едно време имах един таков проблем със сърбеж по целото ми грозно тело а они ме натепаха у Перник у най нескпосаната дерр..Не мога да улучим термино. А у Перник зад дет мак, не, че беше ГУМ, като цум срещу жданов и халите.

 
 
Бивш от МВР - Милена Велба Порнографска актриса
15 август 2022 | 14:40

ЕВА ГРИГОРОВА , че момиче, че не мое сите да сме приказно красиви като теб но има и странни обекти като визията на надежда дойчева.

 
Бивш от МВР Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
15 август 2022 | 14:41

надежда дойчева - виш ме ... Че на живо момиче, че наша надежда дойчева как ли иглежда бе грам грим.

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
15 август 2022 | 14:42

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от МВР
15 август 2022 | 14:45

ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Дойчева "Катастрофи в София" / TVMEDIA

Добави Коментар

Най-четени