Да разчетем езика на тялото: Ето какво издава фотошопнатата корица на Меган и Хари

16 септември 2021 | 11:03
4990
5
Getty Images/ Instagram
5

Меган Маркъл и принц Хари са на корицата на специалното издание на списание Time, което отбелязва 100-те най-влиятелни хора на планетата.

Редица експерти по езика на тялото коментираха фотосесията на херцога и херцогинята на Съсекс. Първото нещо, което безспорно прави впечатление, е фактът, че акцентът е поставен върху личността на Меган, а Хари сякаш е изтикан на заден план. На една от снимките той дори е леко облегнат на съпругата си, докато тя е заела поза с разтворени крака, която свидетелства, че усеща, че тя е водещият човек в двойката. На същия фотос Маркъл сякаш знае какво прави и се наслаждава на фотосесията, докато Хари изглежда сякаш е бил инструктиран как точно да застане и се чувства неудобно в ролята си.

Снимката от корицата на изданието пък бе определена от експерти като твърде редактирана с Фотошоп и вероятно показваща баланса на силите в двойката.


Третият фотос от изданието беше определен като най-естествен, въпреки че и на него се вижда силното влияние на програма за обработка. Ръката на Меган, поставена в джоба на панталона ѝ, изглежда неестествено и вероятно идеята отново е била да покаже нейната сила и увереност.


Специалното издание на списанието излезе на 15-и септември - денят, в който принц Хари отбеляза своя 37-ми рожден ден. Специалната фотосесия бе придружена от текст, написан от шеф Хосе Андрес. Андрес е движещата сила зад благотворителния проект World Central Kitchen, който получава финансовата подкрепа на Archewell - фондацията, която Меган и Хари основаха на името на първородния си син Арчи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @meghan_harry_fanpage


“В свят, в който всеки има мнение за хора, които не познава, херцогът и херцогинята изпитват състрадание към хора, които не познават. Те не само изразяват мнението си, но и вървят срещу трудностите. За тях би било доста по-сигурно да се насладят на доброто си състояние и да останат безмълвни. Но това не е нещо, което Хари и Меган биха направили” - пише Андрес в публикацията.

 


След множеството критики, които Time срещнаха след публикуването на корицата, е това, че тя ясно показва коя е водещата фигура в двойката. От изданието пък заявиха, че корицата всъщност е уловила силната динамика, която херцогът и херцогинята имат като равностойни партньори.

А какво е вашето мнение?

Още по темата

Коментари

5
  18 септември 2021 | 00:39 отговор
 

Глупакът Хари и Едноглавата Ламя...

 
4
  18 септември 2021 | 00:37 отговор
 

Боже! Къф е тоз чатал?! Май не може вече да си събере бедрата тая четириръка мамуна.

 
3
  18 септември 2021 | 00:34 отговор
 

Безобразно грозна жена. Безумно некадърен фотограф. Отвратително бездарен фотошоп.

 
2 Петя
  17 септември 2021 | 09:33 отговор
 

Прекрасни! Да са щастливи!

 
1 Круела
  16 септември 2021 | 11:42 отговор
 

Принц Хари е в лапите на неосъзнат нарцисист. И няма представа, че е психически тормозен и манипулиран заради високото му емоционално мислене, което е резултат от постоянен контрол от жена му. Всички знаем, че Принц Хари има травми от дете заради случилото се с майка му и това го прави лесно податлив за манипулиране. Корицата и снимките са меко казно смешни.. да не говорим, че след жестоката помия, която изляха върху семействата им и от двете страни, това е признак за липсваща емпатия. Абсолютно никой не го еня за тях, само се пускат ПРи за да се угоди на грандиозността на г-жата носеща панталони със стойка "кой съм аз", а в Щатите само жените които се социират с неината раса я харесват, видиш ли, че се е добрала и омъжила за принц.

 

Добави Коментар

Най-четени