Интригуваща биография за личността и живота на един от най-популярните и обаятелни членове на британското кралско семейство – принц Хари, е сред новите книги на българския книжен пазар.

Книгата „Хари и Меган“ (Hybrid books) на авторката Кейти Никол е завладяващ портрет на по-малкия син на принцеса Даяна, разказваща по изключително увлекателен начин историята на неговия житейски път.

Хроникьорката на британската кралска фамилия ни докосва отблизо до емоциите и преживяванията на един своенравен принц бунтар. На един очарователен представител на най-известното семейство във Великобритания, който с вродената си харизма успява да плени сърцата на кралските почитатели по цял свят още с най-ранните си публични появи като дяволит червенокос малчуган. За да се превърне един ден в любимец на цялата британска нация.


Писателката смело разкрива какво е да израснеш като кралска особа, отношенията между Хари и майка му, проблемните му младежки години и как военната служба в Афганистан вдъхновява младия мъж да остави свое наследство – Invictus Games.


В книгата си „Хари и Меган“ авторката дава отговорите и на такива вълнуващи въпроси като:

Как общува Хари с членовете на семейството си?
Кое е тайното му „второ семейство“ в Ботсвана?

Каква е историята на предишните му любовни увлечения?
Защо тъкмо американската актриса Меган Маркъл печели сърцето му?

За авторката:

Кариерата на Кейти Никол като кралски кореспондент започва през 2003 г., когато за първи път среща принц Хари. По онова време тя е млад репортер, отговарящ за светските събития. „Отразявах парти в „Кенсингтън Руф Гардън“ в Лондон, когато Хари, който бе организирал свое собствено соаре парти във ВИП залата, ме покани на своя купон. Ученикът принц, който трябваше да е на училище, твърдо бе решил, че ще се забавлява. Беше привлекателен и симпатичен и в очите му проблясваше непокорно пламъче“, споделя откровено писателката.

От онзи момент нататък тя става близък свидетел на израстването на Хари, който пред очите ѝ, от понякога буен и капризен принц, се превръща във впечатляващ, магнетичен и вдъхновяващ млад мъж.



Четете още: Арчи с рижава грива като татко си!