Автор
Кристина Кирова

Да, тя е на 60: Вижте Деми Мур в уникален секси бански (снимки)

Деми Мур, как го правиш? Не е редно да си толкова секси, не и когато дори 20-годишните момичета не могат да се похвалят с фигура като твоята.

Добре, нека спрем диалога с Деми дотук и просто да ѝ се повъзхищаваме и почудим как е възможно да изглежда по този зашеметяващ начин на 60 години, при това по бански половинки?

За почитателите на тази холивудска чаровница не е тайна, че тя е обявила война на годините и трябва да признаем, че дори не е близо да я загуби. Може би заслуга за това имат и помощниците ѝ в лицето на няколко козметични хирурга, но все пак Деми изглежда чудесно. Е, понякога и тя бележи по някое-друго падение с интервенциите, но кой не греши от време на време?

View post on Instagram
 

Вероятно все още помните колко странно изглеждаше лицето ѝ на едно от ревютата на Fendi преди няколко години, когато беше коригирала бузите си. Но дори и шеговитите коментари, които си отнесе тогава не я спряха да ляга под ножа и иглите в името на младостта си.

За тялото си обаче Деми Мур не използва оперативни намеси и изглежда зашеметяващо, за което можем само да ѝ се възхищаваме. Тя тренира между 2 и 3 часа всеки ден, като го прави под зоркото наблюдение на треньор.

View post on Instagram
 

Да не забравяме и за диетата ѝ - актрисата не допуска никакви въглехидратни и захарни отклонения от здравословния си режим. В менюто ѝ влизат основно непреработени храни и плодове, зеленчуци, смутита, фрешове и супи. Диетата ѝ е отлично балансирана, като хапва зеленолистни зеленчуци, сурови ядки и семена. Тя не приготвя нито едно ястие за себе си при температура над 50 градуса.

А резултатът е налице - на 60 години Деми може да си позволи да се щракне по секси, леопардов бански и от две половини и да публикува снимката с гордост в социалните мрежи. Без никаква нужда от филтри и срам. Защото на фигурата ѝ могат да завиждат и супермоделите.

Стегнат бюст, оформени гладки бедра и напълно плосък корем - потребителите засипват звездата с комплименти и харесвания. И трябва да кажем, че те всички похвали са абсолютно заслужени.

Четете още: Оттеглят обвиненията срещу Алек Болдуин