Автор
Христина Кирилова

Дали ще се съберат отново: Ето как Моника Белучи реагира на раздялата на Венсан Касел и Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки изненадаха света, като сложиха край на брака си след 7-годишна връзка. И след тази ексклузивна новина, сега всички погледи са насочени към някогашната любов на френския актьор - неповторимата Моника Белучи. Някои пък тайничко се надяват, че подобно на Джей Ло и Бен Афлек, може и да се съберат.

Припомняме ви, че през 2016 г. Венсан напусна Моника, за да бъде с Тина. Този ход несъмнено е наранил егото на легендарната актриса и несъмнено една от най-красивите жени в Холивуд. Още по-шокиращото за нея беше, че е заменена от едва 19-годишна красавица.

Изглежда обаче, че кармата си е свършила работата и дори и да иска, днес Венсан не може да се върне при Моника, тъй като от няколко месеца тя се радва на прегръдките на режисьора Тим Бъртън, а от февруари връзката им е официална.

Според източници, близки до Моника, раздялата на Венсан Касел и Тина Кунаки не била шокираща за Белучи - тя от самото начало знаела, че бракът на бившия ѝ съпруг е изграден върху "голям коктейл от хормони и страст". Очевидно 56-годишният френски актьор и 26-годишната му съпруга са изправени пред реалността на разликата във възрастта и личните си интереси и това е довело до развода им.

Моника Белучи споделяла пред близките си, че раздялата между Венсан и Тина е единствено въпрос на време и ето че се оказа права.

Четете още: Принц Хари беше описан като ‘’заложник на Меган’’, а властите обмислят да премахнат кралската му титла