Дани Петканов разкри истината за развода си, дали причината е в изневяра?

18 май 2022 | 12:07
7492
5
Instagram
5

Дани Петканов записа 30-минутно видео, в което разкрива причината, която го е накарала да поиска развод от своята вече бивша съпруга Алекс.

В него той разяснява, че наистина той е инициирал раздялата им и споделя, че причината не се крие в изневери, а в твърде бързия ритъм на живот на инфлуенсърката. “Усещах, че моят партньор иска да бъда като него. Да бъда толкова амбициозен, да бъда толкова работлив, да бъда толкова социален, което не са лоши неща, това са положителни характеристики, но в крайна сметка някои неща, ако не ти идват отвътре, на сила не могат да се получат” - разказва Дани във видеото.

Той реши да отговори и на твърденията, че тъй като не е милионер, Алекс е решила да търси късмета си при по-богат мъж. “Александра работи и дава всичко от себе си и наистина е максималист до болка в работата, но тя си подсигурява абсолютното спокойствие да не изпада никога в такава ситуация” - допълни Лудия репортер, разсъждавайки върху нуждата на някои момичета да продават телата си, за да се издържат.


“Аз го разбирам, но аз съм противоположността на това нещо. Аз си казвам “Нещата в живота се случват по-спокойно, нещата в живота се случват като посееш семето на своето желание, представиш си го, не лежа по цял ден на дивана, разбира се, но методите ни да постигаме своите цели са различни” - уточни Дани.

“Ние с Алекс сме създали Габриел с най-голямата любов на света. Габриел направи така че по естествен начин нашата огромна любов, която вече беше достигнала някакъв предел, да продължи да се развива в тялото и съзнанието на друг човек.” - разкри още той.

Дани сподели, че е от бащите, които участват активно в отглеждането на децата си и предпочита да има свободно време за Габриел, отколкото да гради кариера, която ще ограбва именно това време. Според него разводът не се е отразил негативно на Габи, тъй като в момента двамата с Алекс си поделят грижите за него по равно и знаейки, че имат ограничено време с него, се стремят да се възползват максимално.


Петканов каза още, че пред съда Алекс е получила родителските права, а той ѝ изплащал минимална издръжка.

Лудият репортер допълни, че една от причините, поради които е сигурен, че е взел правилното решение да се разведе е именно това, че би искал да бъде добър пример за сина си. “От малък имаме много голяма връзка помежду си, когато порасне ще има други кумири, но сега усещам, че аз съм неговият кумир и възприемам това като отговорност и си казвам “Не може моят син да иска да бъде като мен и в същото време аз да се чувствам потиснат, да не се чувствам щастлив”. Тогава си казах, че трябва да променя нещо” - допълва той.

Така той решава да промени нещото, което се задълбочава - това именно била връзката му с Алекс. За него не било нужно двамата с моделката да се променят, тъй като ако нещо не ти идва отвътре, то си личи.


Дани допълни, че продължава да обича Алекс, но не е могъл да продължава да живее по този начин. “Просто човек трябва да направи компромис и аз съм склонен да жертвам любовта помежду ни, в името на това да се съхраня като човек, като мъж и да мога да бъда добър пример за нашия син.” - казва той.

 

Още по темата

Коментари

5 propov
  01 юни 2022 | 19:16 отговор
 

Трудно решение, но истинският мъж трябва да го направи. Когато ритъмът е различен и то с много, просто не стават нещата. Кариерата и семейството не са за всеки. Свръх амбициозните хора си бягат в собствен коридор и човек може да им помогне , но да търчи с тях цял живот - убииствено е.

 
4
  21 май 2022 | 11:37 отговор
 

 
3
  18 май 2022 | 19:58 отговор
 

Никой мъж не оставя жена си , щото е по-успешна , мъжете също търсят жени с добри доходи . Нещо друго има .

 
2 :)
  18 май 2022 | 19:48 отговор
 

Евала, брато, ще ти е кофти, но това е правилното :) Иначе щеше да стане по-зле с годините, минал съм по тоя трънлив път....

 
1
  18 май 2022 | 14:16 отговор
 

Оф, и тоз е изпаднал в някакъв обяснителен режим.

 

Добави Коментар

Най-четени