Дейвид Бекъм разкри здравословен проблем, от който страда цялото му семейство

10 юли 2022 | 09:56
7329
4
4

Дейвид Бекъм разкри за първи път здравословен проблем, който засяга съпругата му Виктория и техните четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Оказва се, че всички те страдат от сенна хрема. “Децата и съпругата ми имат сенна хрема всяка година, но сега за първи път симптоми проявих и аз” - каза бившият футболист за GQ. По време на интервюто той кихал непрекъснато и бил със силно зачервени очи.Дейвид има любопитен лек, който успява да успокои сенната хрема. “Взимам от собствения си мед, който намалява симптомите” - допълни той.

Бекъм отглежда пчели от 2020 и това беше едно от неговите занимания по време на ковид локдауните.


Сенната хрема всъщност е имунен отговор на тялото към полените и е начинът, по който тялото реагира на дразнителя. Специалистите съветват при подобни симптоми да се опита и с акупунктура, която е щадящ метод за справяне със състоянието.

Още по темата

Коментари

4 Биби
  05 август 2022 | 13:27 отговор
 

Четох някъде, че Виктория Б. не обичала да се къпе. Не можех да повярвам на написаното и то го казал мъжа й - Дейвид. И сега, като я гледам по снимките, малко ми е гнусно, а дали е вярно не знам.

 
3
  11 юли 2022 | 10:49 отговор
 

Мунчото не знае ли че има хапчета против алергия. Продават се във всеки супермаркет на Острова или онлайн. Препоръчвам му Cetirizine. Пия ги всеки ден заради същата причина....

 
2
  11 юли 2022 | 10:45 отговор
 

Така е. Ковид ваксините изострят или отключват автоимунни заболявания, едно от които е алергиите. Организмът произвежда антитела срещу дразнител и същевременно маркира тези антитела тела като вредни за здравето му . Започва един затворен кръг от защита и борба срещу самата защита.

 
 
13 юли 2022 | 15:06

Ей, какви специалисти по всичко се навъдихте...Много ги разбирате нещата, не знам за какво лекарите се пънат 6 години в университета, като хората всичко си знаят...

 
stela
20 юли 2022 | 01:28

Много тъпо изказване. (за отговора говоря, не за коментара). Тъпо, тъпо, тъпо.така звучи един песимист който вижда само с негативно настроение.Типични реплики: "За това сме на тоя хал", "Никога няма да се оправим заради такива", "Това е пример за злобата на българина" и тн

1 1
  11 юли 2022 | 09:25 отговор
 

1

 

Добави Коментар

Най-четени