Автор
Woman.bg

Дейвид и Виктория събират цялото семейство на почивка на яхта

Дейвид и Виктория Бекъм ще поканят цялото си семейство на почивка на яхта. На борда на луксозната лодка ще се съберат дъщеря им заедно с трите им сина и техните половинки, а пътешествието ще се състои по-късно този месец край бреговете на Италия.

Двойката за първи път е поканила приятелката на най-малкия си син Круз – Тана Холдинг. Младите влюбени ще са в компанията на Бруклин и прясната му съпруга Никола Пелц и Ромео и приятелката му Мия Ригън. Харпър, която е най-малката от всички деца на Бекъм, все още официално няма гадже и ще бъде в компанията на родителите си.

Семейство Бекъм притежава луксозна яхта на стойност 5 млн. паунда с името „Седем“ – номерът на фланелката, с която дълго време Дейвид игра на терена. Плавателният съд е акостирал в Маями. На него има място за 10 гости плюс екипаж.

View post on Instagram
 

На Острова се носи слух, че Никола Пелц и Мия Рейгън не се разбират добре. Те нямат обща снимка и не са засичани заедно. Подробности около почивката на звездното семейство предстои да научим.

А днес Виктория и Дейвид празнуват годишнина - двамата са женени от 23 години! Двойката издържа на много изпитания и за много хора се превърна в пример за подражание. Желаем им дълъг и щастлив семеен живот!

View post on Instagram