Тежка депресия налегна Албена Вулева. Жълтата водеща се завърна от Кипър, но обстановката у нас не ѝ е понесла. „Много се разочаровах тук. Разликата е космическа. Първо там е топло, има палми и красиви плажове. А тук е студ, кал, мръсотия. Бих отишла на всяко друго място, само да не съм в България“, обясни на феновете си в Youtube водещата.

fbpost


Тя няма търпение да си събере багажа и да се върне в Кипър. „Депресирам се в България. Прекалено скучен е животът тук. Усилията, които полагаме, са безсмислени. Идвам за малко и веднага бързам да се върна в Протарос, където разликата е огромна - усмихнати хора, нищо, че не са богати, а тук само мизерия и тъпотия“, категорична е блондинката.

fbpost


Феновете ѝ побързаха да я успокоят и заредят с положителна енергия: „Здравей Албенче, не се депресирай за това ,че си се прибрала. Пак ще заминеш.“ „И аз се депресирам в българската градска среда, за това толкова често хващам гората.“Вулева планира да изкара празниците заедно с майка си извън България.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.