Емилия разкри към какви терапевтични методи прибягва в борбата си срещу депресивните състояния, от които никой не е застрахован.

От неин пост в Инстаграм става ясно, че през последната година психическите разстройства и страхове, провокирани от коронавирусната пандемия, не са подминали и нея, но и че веднага е намерила начин как да им се противопостави.

View post on Instagram
 


За да гони страховете си и мъката от липсата на жива връзка с почитателите си, Емилия пее. Това е нейният лек срещу всякакви негативни мисли, чувства и емоции.

„За мен пеенето не е само професия, но и терапия. Пазете се“, пише тя към емоционално акапелно изпълнение, което трогна последователите ѝ.

View post on Instagram
 


И действително, като се замислим, през почти всички предходни месеци на пандемия, ограничения и мерки, изпълнени с новини за препълнени болнични заведения и смърт, виждахме Емилия да пее, където завари – в банята, колата, на масата, в градината и къде ли още не.

Фолкзвездата дори ни изненада наскоро с няколко нови видеоклипа в онлайн канала си, които публиката приветства с радост и въодушевление.

С какво още ще изненада Емилия влюбените в нея меломани след отхлабването на мерките, предстои скоро да разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Танцуващият милионер с разтърсващо признание за операцията на дъщеря си