Деси Стоянова претърпя инцидент - ето в какво състояние е сега

Деси Стоянова претърпя сериозен инцидент, за който се похвали самата тя в Инстаграм. Историята е доста забавна, защото е свързана с малка пухкава топчица, която отскоро е член на звездното семейство.

View post on Instagram
 

"Всички съпротиви на върлия противник на отглеждането на животни в апартамент (за мен става въпрос) са сразени от една малка бяла пухкава топчица със сини очи, която расте в селската къща на баба Пена...", написа Стоянова в профила си.

Докато си лежала една вечер на дивана, гледайки новините, котето замахнало с лапичката си и ударило окото ѝ. То пък започнало да сълзи. Пострадала контактната леща. Разбира се, последвал преглед при специалист.

View post on Instagram
 

"Офталмологът е категоричен – за да зарасне одрасканото, поне няколко дни не бива да нося лещи. А аз очила нямам – рамките на последните паднаха жертва на първата година на децата. И в следващите 10 години все не стигах до това да си направя нови. Е, сега си направих, в рамките на 2 часа."

Преди седмица тв водещата се отдаде на заслужена почивка. Звездата на Би Ти Ви се наслади на природата и спокойния селски живот.

View post on Instagram
 

Екранната половинка на Сашо Кадиев рекасирала, като се грижела за своите цветя. Стоянова е луда по градинарството, както доста от световните звезди напоследък.

Деси градинарства в двора на вилата, която с мъжа ѝ - журналиста Велислав Русев, имат в Еленския Балкан.