Безспорно Деси Цонева е сред най-провокативните и интересни знаменитости в родния шоубизнес. И това лято дъщерята на покойния журналист Митко Цонев не стои мирно и редовно разгорещява страстите от профила си в Инстаграм.

Репортерката от предаването "На кафе" продължава да споделя коя от коя по-секси и предизвикателни снимки в социалната мрежа. На една от тях Цонева е легнала по корем, наслаждавайки се на горещите лъчи на юлското слънце.

View post on Instagram
 


От кадъра красивата брюнетка съблазнява потребителите си по бански, горнището на който не се вижда. За сметка на това пък долната половинка разкрива пикантни части от тялото ѝ. С просто око там дори може да се забележи секси детайл от шармантната ѝ татуировка.

Преди ден Цонева изненада в Инстаграм и с друг свой забавен фотос, на който позира в компанията на дъщеричката си. Малката чаровница - Бианка-Димана, се появи на бял свят през октомври 2019 г. и е рожба на любовта между Деси и бизнесмена Явор Стефанов.

View post on Instagram
 

Тв репортерката има и по-голям син - Янчо, от първия си брак с Янчо Таков-младши.

Неотдавна пък атрактивната водеща сподели кадър, на който е.. блондинка. Новият стайлинг се оказа толкова нетипичен за Цонева, че дори попречи на голям брой почитатели да разпознаят в него своята любимка.

От последвалите фотоси обаче ясно се вижда, че промяната не е била за дълго и че русата коса е била просто една перука. Последователи на Деси пък написаха тогава, че изглежда страхотно.

View post on Instagram
 

Четете още: Никога няма да познаете Деси Цонева - тя има ново лице