Дизайнерът на 'Сексът и градът' нападна жестоко Миранда

Всички знаем, че култовата героиня от сериала "Сексът и градът" Кари Брадшоу е истинска модна икона. И винаги сме възприемали актрисата, която се превъплъти в тази роля, Сара Джесика Паркър, за богиня в модата. Но вероятно малцина от вас знаят кой създаде образа на Кари.

Ако името Патриша Фийлд не ви е познато, то трябва да знаете, че именно тя е дизайнерът, който стои зад стайлинга на г-ца Брадшоу. Но истината е, че колкото и да си добър в професията си, когато работиш с едни от най-прочутите актриси в Холивуд за всички времена, трудностите по време на снимачния процес са просто неизбежни.

Оказа обаче, че не Сара Джесика Паркър е била човекът, конфронтирал се с Патриша. Дизайнерката признава, че най-много спорове е имала със Синтия Никсън, която всички познаваме като Миранда. 79-годишната Фийлд, която е получила номинация за Оскар, в скорошно интервю издаде, че не одобрява визията на актрисата в новите епизоди на "Просто ей така" - продълженитето на "Сексът и градът".

Патриша е била попитана за работата на своето протеже Моли Роджърс, която е създала визиите за новите епизоди. Дизайнерката признава, че не харесва изцяло стайлинга на Миранда, но проявявала разбиране към Моли, защото знаела колко е трудно да постигнеш разбирателство със Синтия Никсън по темата. А ето какви бяха точните ѝ думи за нея и за Сара Джесика Паркър:

"Сара мисли, че знае всичко за модата и стайлинга и наистина е така. Синтия също мисли, че знае всичко, но не е така".

И въпреки че за последно е работила с екранната Миранда преди повече от 10 години за последния филм "Сексът и градът", Патриша и до днес изпитва ужас при мисълта за времето, в което е имала спорове със Синтия относно стайлинга.

Патриша Фийлд е сред най-успешните дизайнери на холивудски продукции, като е работила за "Грозната Бети" и "Дяволът носи Прада".

Четете още: Меган Маркъл се прави, че пазарува за Коледа, но май си викна папараци да я снимат уж случайно?