Автор
Теодор Муховски

Докато Мадона е на легло: Дъщеря ѝ шокира света с тази снимка

Въпреки, че съвсем скоро я изписаха от болницата, поп иконата Мадона все още не може да се възстанови напълно от заболяването си.

Нещо повече, кралицата на попа все още проявява сериозни признаци на болестта като повръща постоянно. Освен това тя е останала без сили и е постоянно в леглото си в дома си в Ню Йорк.
Мадона беше приета по спешност в болницата с неизвестна бактериална инфекция, като състоянието ѝ беше критично. Имаше реална опасност за живота ѝ.



Източници твърдят, че за първи път звездата е започнала да повръща в събота преди да колабира и да бъде намерена в безпомощно състояние. По-рано се спекулираше, че строгият тренировъчен график на носителката на „Грами“ за нейното турне „Celebration“ е в основната на нейното състояние. Мадона се беше подготвяла с интензивни тренировки в продължение на 12 дни без прекъсване.

TMZ обаче твърди, че легендарната певица е показвала симптоми на влошено здраве от известно време и напоследък се е борела с треска. Въпреки това, тя е пренебрегнала симптомите и така и не посетила лекар.

Турнето на Мадона трябваше да стартира на 15 юли, но логично бе отложено, като новите дати не са ясни. Всичко зависи от състоянието на певицата.
Дългогодишният ѝ мениджър Гай Осиари съобщи, че за момента ще трябва да преустановят всички ангажименти, включително турнето, докато се възстанови напълно.



Докато милиони фенове се притесняваха за състоянието на звездата, дъщеря ѝ Лурдес Леон не изглеждаше толкова трогната за здравето на майка си. Във времето, когато Мадона лежеше в болница, Лурдес публикува провокативна лична снимка.



Горнище с дантела, което почти напълно разкрива гърдите на момичето, и дънки с ниска талия - очевидно звездната наследница беше решила да привлече максимално внимание към себе си.

Тези, които следят живота на Лурдес, обаче знаят, че тя не пропуска и най-малката възможност за реклама. 26-годишната наследница на Мадона непрекъснато се опитва да оправдае статута си на дъщеря на знаменитост. Но не се справя много добре с тази задача.

Момичето е известно не с талантите си, а с пищните си изцепки. Това, което прави е да публикува своя снимка в мрежата или да покаже косматите си подмишници на червения килим, и с удоволствие го прави.

След всяка провокативна проява или прекалено разголващото си облекло Леон не само че не печели фенове, а губи част от тези, които са ѝ симпатизирали. А сега, след като се показа като безразлична дъщеря, със сигурност ще си навлече още повече антипатия от страна на обществото.



Четете още: Вече нямат дом: Меган и Хари върнаха ключовете на Чарлз