Драмата продължава: Братът на Меган й написа публично писмо

13 септември 2021 | 14:43
7408
3
снимки: Getty Images
3

Каквото и да си говорим или чуваме за кралската двойка принц Хари и Меган Маркъл, едно е безспорно - херцогинята и цялата ѝ фамилия си умира да бъде в полезрението на медиите. Херцогинята, която уж редовно се оплаква от засиления интерес към нея, всъщност обожава да възпроизвежда сензация след сензация в името на това вниманието винаги да бъде върху нея. Очевидно и роднините ѝ се падат по това, като този път визираме конкретно брат ѝ Томас Маркъл-младши.

В момента Меган определено живее с притеснение и е на тръни от това, което се случва с него. И не, не е от сестринска загриженост, а от факта, че той влезе в къщата на Вип Брадър, откъдето със сигурност предстои да бълва неприятни факти за херцогинята. 

Меган Маркъл

През последните научихме от рекламите на шоуто в САЩ, че Томас определено говори за сестра си и дори ѝ е написал писмо, а вчера стана ясно, че обръщението му към нея има и втора част. От кадрите се вижда как братът на Меган стои в изповедалнята с химикал в ръка и споделя, че би искал да напише послание към сестра си и принц Хари. 

Припомняме ви, че малко преди сватбата им през 2018 г., Томас изпрати писмо до сестра си със съвета тя да отмени сватбата, тъй като това, което ѝ се случва в този момент е "просто една фалшива приказка". Меган, разбира се, не отговори на писмото, а няколко седмици по-късно брат ѝ сподели, че съжалява за думите си и разбира, че ги е написал в момент на разклатено емоционално състояние. 

И макар да звучи добронамерено към сестра си, Томас е направил опит да предупреди Хари, че тя е напълно склонна да му съсипе живота. Но принцът и до ден днешен е твърде влюбен в съпругата си, за да повярва на подобни думи, дори и те да са изречени от семейството ѝ. 

принц Хари, Меган Маркъл

Томас Маркъл твърди, че за последно е видял Меган през 2011 г. и заявява категорично, че днес тя е напълно различен човек. 

Четете още: Шок! Какво се случва с Кейт Бекинсейл?

 


Още по темата

Коментари

3 Fan
  15 септември 2021 | 19:10 отговор
 

Добре казано

 
2 Иво
  14 септември 2021 | 17:18 отговор
 

Меган е доказано зло! Тя не само ще разруши живота на рижавия малоумник, но е в състояние да извърши всякаква гадост. Изчадие!

 
1 фен
  14 септември 2021 | 11:55 отговор
 

Братът,да си пие хапчетата редовно.Дето и да види,сестра си,да й цалива ръка,че ги вкара,във висшето общество.Иначе,щяха да си умрът,неизвестни.

 

Добави Коментар

Най-четени