Автор
Ева Григорова

Драмата с Тузаря се заплита сериозно, още една жена твърди, че я е насилвал...

Крис Нот, най-известен с ролята си на Тузаря в “Сексът и градът”, бе обвинен в сексуално посегателство, малко след като героят му неочаквано почина още в първия епизод на продължението на поредицата.

Първоначално две жени, които не се познават помежду си, хвърлиха обвиненията в изданието The Hollywood Reporter. Едната от тях твърди, че актьорът я е изнасилил брутално в апартамента си през 2004 г., когато той е бил на 49 години, а тя само на 22, като тя дори се е нуждаела от шевове, след неговото посегателство. Първата жертва споделя, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ е дал назаем. Втората дама обвинява актьора за случка от 2015-та година, когато тя посетила апартамента на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита".

View post on Instagram
 


Двете обвинителки твърдят, че са решили да проговорят едва сега, тъй като шума около излизането на екран на продължението на “Сексът и градът” отключил в тях стари спомени.

Самият актьор отрича обвиненията, но потвърждава, че е имал контакт и с двете жени, но че той е бил по взаимно съгласие. Междувременно полицията в Лос Анджелис заяви, че засега не смята да разследва Крис Нот. “На този етап няма разследване” - се казва в официално изявление на властите.

View post on Instagram
 


Актриса от сериала Law and Order: Criminal Intent, в който Крис Нот изпълнява ролята на детектив Майк Логън, пък обвини актьора в непристойно поведение. В свое стори Зоуи Листър-Джоунс твърди, че той е подушил врата ѝ по времето на снимките на сериала и че се е държал непристойно с различни дами в неговия клуб в Ню Йорк.

View post on Instagram
 


Компанията за фитнес уреди Peloton пък изтри рекламата си с Крис Нот, която направи за рекордно кратко време, заедно с Райън Рейнълдс. Peloton пуснаха рекламния клип ден след като героя на Нот почина в продължението на “Сексът и градът”, след като кара колелото на бранда.

View post on Instagram
 


“Всяко едно обвинение в сексуално насилие трябва да бъде взето насероизно. Ние не бяхме наясно с тези обвинения, когато включихме Крис Нот в нашия отговор на продължението на HBO. Докато търсим повече информация по случая, спряхме промотирането на видеото и архивирахме постовете в социалните медии” - се казва в изявлението на компанията.