Дръзка и красива: Дъщерята на Кейт Мос показа инсулиновата си помпа на червения килим (снимки)

04 май 2022 | 12:27
7199
1
Gettyimages, Инстаграм
1

Лила Мос, 19-годишната дъщеря на супермодела Кейт Мос, се появи на червения килим на тазгодишния бал Met Gala облечена в зашеметяваща рокля на Burberry. И въпреки че тоалетът наистина бе супер атрактивен, повечето хора забелязаха още нещо - Лила носеше един много важен "аксесоар" - инсулинов монитор и помпа.

Лила има диабет тип 1, което означава, че панкреасът ѝ не произвежда достатъчно инсулин, хормонът, който регулира количеството глюкоза в кръвта. В краткосрочен и дългосрочен план състоянието може да доведе до множество проблеми, но благодарение на инсулиновата помпа, красавицата държи нещата под контрол. 

Daily Mail идентифицира малкия кръг на ръката като монитор, а помпата е върху бедрото на красавицата.

Това мъничко устройство имитира работата на панкреаса. Чрез него се осъществява непрекъснато освобождаване на инсулин в подкожната мастна тъкан. Функцията му се доближава до нормалната функция на панкреаса, чрез възможност за по-прецизно дозиране на инсулина през различните часове на денонощието..
 

Лила Грейс Мос е дъщеря на Кейт Мос и основателя на Dazed Media Джеферсън Хак. В интервю за британския Vogue, тя призна, че е забелязала, че майка ѝ е известна, когато е била около 8-годишна.

„Тогава осъзнах нещото с папараците, че те се интересуват от нея по някаква причина“, каза тя.

„Винаги съм я копирала. Тя винаги свеждаше глава и не гледаше в обектива, така че аз също навеждах глава и не гледах в обективите. Все още го правя.”

Лила върви уверено по стъпките на звездната си майка. 

Влиза в модния бизнес на 14, а на 16 вече е лице на Marc Jacobs Beauty и се появява на корицата на списание Dazed.

Още по темата

Коментари

1
  04 май 2022 | 14:22 отговор
 

Добре, че е известна майката, та да набута щерката, че красотата никаква я няма!

 
 
04 май 2022 | 15:41

+100000000

Добави Коментар

Най-четени