Автор
Woman.bg

Дупки на ханша: Ким съсипала легендарната рокля на Мерилин Монро

Легендарната рокля на Мерилин Монро, с която Ким Кардашиян се появи на Мет Гала тази година, е съсипана. Оказва се, че въпреки че Ким отслабна с няколко килограма, за да влезе в тоалета, това не е било достатъчно, за да запази целостта му. Още след появата й, която предизвика огромни овации, в мрежата се появиха твърдения, че тя не е успяла да я закопчае и в крайна сметка я е повредила.

Журналисти от Pop Culture пуснаха снимки на роклята, за които се твърди, че са направени преди и след като Кардашиян я носи. На една от снимките се забелязва колко много се е разтегнала материята до закопчалката на роклята, липсват и камъни.

View post on Instagram
 

„Ким изобщо не трябваше да носи тази рокля. Разбира се, отдаването на почит на Мерилин бе наистина важно, но ако бе поръщала нова рокля по подобие на старата щеше да бъде много по-трогателно“, отбелязват потребителите на социалните медии. Самата Ким все още не е коментирала новината, че роклята е повредена.

View post on Instagram
 

Ким Кардашиян обра всички овации и бе най-голямата сензация на Мет Гала в Ню Йорк - едно от най-големите модни събития на годината. Американската звезда остави феновете си без думи, като се появи на червения килим в емблематичната рокля, с която е облечена Мерилин Монро, когато през 1962 г. изпява на американския държавен глава Джон Кенеди “Честит рожден ден”.

Прекрасният тоалет, който Кардашиян нае за повода, е дело на Жан Луис и първоначално струва 12 000 долара. Днес стойността на красивата рокля, инкрустирана отгоре до долу с камъни, е далеч по-висока - тя се оценява на главозамайващите 4,81 млн. долара.

View post on Instagram