Дъщерите на Силвестър Сталоун задминаха баща си (Снимки)

Силвестър Сталоун сподели емоционален пост в социалните мрежи, посветен на трите му пораснали дъщери. "Аз съм много много голям късметлия, че имам толкова прекрасни, любящи деца, които ми носят само радост", гласят думите на холувудския ас към кадър, на който гордият баща позира редом до тях.

Интересен факт е, че имената и на трите започват с буквата С - София Роуз, Систийн и Скарлет.

View post on Instagram
 

"Сега ми се иска да спрат да растат толкова на високо", допълва шеговито Слай, намеквайки за не особено високия си ръст. От снимката ясно си личи, че красивите наследнички на актьора са колкото него на височина, а някои дори са го надминали.

Трите грации са плод на любовта на Сталоун с третата му съпруга - модела Дженифър Флавин, за която той се жени през 1997 г. Момичетата им се раждат в периода 1996 - 2002 г.

View post on Instagram
 

Трите красавици обаче не разчитат само на известния си татко. Всяка една от тях има област, в която днес успешно се изявява. Не са тайна изявите им като "Мис Златен глобус" през 2017 г., участията им в модни ревюта и фотосесии за различни престижни издания.

Освен на три прекрасни дъщери звездата от "Рамбо" е баща и на още двама сина, с които го дарява първата му съпруга Саша Цак. Това са и децата, които донасят на актьора най-големи страдания в личния му живот. През 1976 г. се ражда първото дете на Сталоун - Сейдж, който тръгва по стъпките на баща си. През 2012 г., за нещастие, едва на 36 години, той е открит мъртъв в жилището си в Лос Анджелис. Аутопсията установява инфаркт, предизвикан от коронарна болест на сърцето, причинена от атеросклероза. Следи от наркотици в кръвта не са открити.

View post on Instagram
 

Вторият син на Сталоун - Серхио, се появява на бял свят през 1979 г. Расте затворен и мълчалив, тих и необщителен. Тежката диагноза, която родителите първоначално отказват да приемат с лека ръка, е аутизъм.

Четете още: Кейт снима: Принц Джордж стана на 8! Вижте скритото му послание към покойния принц Филип