Автор
Woman.bg

Дъщерята на Илиана Раева вдигна приказна сватба

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета се омъжи за любимия си Георги Коруджиев. Приказната сватба се състоя през уикенда в резиденция „Бояна“ в София.

„Магичната сватба на Виолета и Георги. Бъдете благословени, силни и все така влюбени! Сватбата на нашата дъщеря SN Violeta и нейния любим Georgi Korudjiev, вече и мой син,“ написа на профила си във Фейсбук Раева по повод щастливото събитие.


Важната роля на кума бе поверена на Славея Сиракова. Тя също се включи с поздрав към младото семейство:

„И кумата да пожелае нещо от сърце! Една приказка, изпълнена с вълшебства и море от любов Пожелавам на младото семейство сбъднати мечти, дечица, любов, щастие... И нека с лекота и усмивки да преминавате през живота, хванати ръка за ръка. Обичам ви,“ написа в социалната мрежа Славея.


На сватбената церемония присъства и бащата на Илиана – Райчо. „Моят прекрасен татко на 86 години е на хорото! Младеж!!! Това беше неговият поздрав за сватбата на внучката му. Накрая получава целувка и от правнучката си Илиана,“ сподели щастливата тъща.

Припомняме ви, че младоженците са заедно от няколко години. На 27 октомври 2016 г. Виолета дари Георги с първа рожба.

Кръстиха я Илиана, на известната ѝ баба. Три години след появата на дъщеря им Георги и Виолета вече официално са семейство.

В края на миналата година в Барселона Георги направи предложение за брак на любимата си. Коруджиев изненада Виолета с пръстен с диамант и бяло злато. Годежът бе малко преди Коледа, на символичната за семейството дата 11 декември. През 1983г на тази дата Илиана и Наско вдигат сватба.